Etichetă Transfer Fișiere

transfer fisiere mari online

Transfer de Fișiere Mari – 6 Alternative la WeTransfer pentru Transfer Online

Transferul de fișiere mari online a devenit o necesitate de când camerele foto, telefoanele mobile și conținutul multimedia sunt tot mai răspândite. Calitatea tot mai mare a fișierelor a crescut și dimensiunea acestora, mai ales în format necomprimat. Există o mulțime de servicii gratuite pentru transfer online, multe dintre ele chiar oferind facilități superioare unor servicii plătite. Singura condiție e să îți securizezi fișierele înainte de a le trimite..

Top 8 Alternative la Dropbox pentru Sincronizare Fișiere în Cloud

Odată cu apariția serviciilor de sincronizare fișiere online, trimiterea de documente, poze, clipuri video și audio s-a simplificat considerabil, în special în cazul colaborărilor de la distanță. În plus, aceste servicii pot reduce și riscul pierderilor de date prin creearea de copii de siguranță.

Cum trimiți fişiere de orice dimensiune via uTorrent

Poate sau mai mult ca sigur că ați vrut nu o dată să trimiteți un fişier sau dosar de dimensiuni mari unui prieten, dar pe IM dura prea mult. Poţi trimite prin câteva metode destul de simple: fie folosind un client BitTorrent, fie folosind un site unde sa faci upload sau un server ftp. Eu voi aborda in acest articol prima metodă pentru că e simpla si foarte eficientă.

7 Sfaturi ca sa iti pastrezi contul pe trackere private

Recent am devenit si eu utilizator al protocolului bittorrent, m-am ales cu o invitatie pe un tracker privat insa pana “m-am acomodat” mi-am dat seama ca am facut cateva greseli, care s-ar putea sa duca la inchiderea contului din cauza ratiei. De aceea m-am gandit sa va dau cateva idei care sa va ajute sa pastrati un cont pe un tracker privat.

SSFT – Transfer de fisiere bazat doar pe adresa IP

SSTF (Simple Socket File Transfer, pe numele sau complet) este o aplicatie portabila de dimensiui extrem de reduse care permite utilizatorlor sa faca transferuri de fisiere intre ei cu conditia ca macar unul sa-si cunoasca adresa IP (internet protocol).

IObit P2PTurbo – Optimizare P2P

IObit P2PTurbo va poate ajuta sa va imbunatatiti transferul P2P, luand in calcul aplicatia pe care o folositi pentru descarcare si analizand configuratia retelei. Intai trebuie sa determinati ce viteza are conexiunea, apoi pentru a va imbunatati transferul, selectati ce aplicatie folositi cel mai frecvent, viteza conexiunii voastre si apasati Boost!. Asta este tot ce trebuie sa faceti.