Etichetă uCoz

uCoz preia rețeaua Narod de la Yandex

Platforma pentru crearea de website-uri gratuite, uCoz, lansată și în limba română în iulie 2011, a preluat rețeaua de website-uri create prin Narod.ru, aparținând Yandex, leader-ul motoarelor de căutare din Rusia.

uCoz aniversează 7 ani și lansează un program de afiliere

De curând compania a împlinit 7 ani, motiv pentru care cei de la uCoz au lansat un program de afiliere. Un avantaj al acestui program este că afiliații pot să își retragă comisioanele fără a fi nevoie să strângă o sumă minimă.

Premii de 4000 EUR de la uCoz pentru webmasteri

Dupa lansarea în limba română din Iulie 2011, uCoz invită Webmasterii să participe la un concurs de creație numit uCoz City Grant. Acesta este compus din trei etape, prima începând cu data de 27 Septembrie 2012.

uCoz.ro împlinește 1 an

Varianta in limba romana a uCoz, creatorul de site-uri gratuite cu peste 1 milion de site-uri active, a implinit 1 an. Localizarea sistemului ucoz a reprezentat un pas important din expansiunea directa a companiei, in piata vorbitoare de limba romana.

Magazin online ieftin, în doar 15 minute

Comerțul electronic a luat avânt în ultima perioadă și au apărut o mulțime de platforme care oferă găzduire pentru magazine online. Cum îți faci rapid și ieftin un magazin online, afli citind mai departe acest articol.