Etichetă Utilitare

Shellexview – Configurezi ușor meniul click dreapta

Shellexview este un manager de extensii pentru Windows Explorer, ce vă ajută să configurați ușor anumiți parametri printre care și elementele care apar în meniul click dreapta (cunoscut și ca meniul contextual). Aplicația este utilă și pentru dezactivarea altor extensii decât cele din meniul contextual, cum ar fi: Browser Helper Object, IE Toolbar, Explorer Bar, Shell Folder, etc.

Log me in – Administrare PC-uri de la distanță

Log me in este o aplicație prin intermediul căreia puteți administra de la distanță alte calculatoare și devine foarte utilă dacă aveți părinți, prieteni care au nevoie periodic de ajutor. Spre deosebire de Team Viewer, datele de logare rămân neschimbate și accesul se face mult mai ușor.

Process Explorer – Manager de procese

Process Explorer este un manager de procese mai avansat decât Task Manager-ul Windows-ului, acesta afişand foarte multe informaţii despre procesele active, începand de la resursele ocupate, PID, CPU Time.. pana la fişierele folosite de acele procese. Mai mult, ele sunt organizate după relaţiile dintre ele..

Unlocker – Deblochează si sterge

In situatiile in care doriti sa stergeti sau sa mutati un fisier si primiti un mesaj de genul "..cannot access the file it is being used by another process.." este foarte posibils a va ajute Unlocker. Aceasta aplicatie identifica procesele care blocheaza fisierul si fie le inchide si elibereaza fisierul fie va efectua operatiunea dorita (stergere, mutare) dupa primul restart.

nLite – Instaleaza programe odata Windowsul

Nu ti-ai dorit sa instalezi sistemul de operare mai repede si fara batai de cap? nLite este un program gratuit ce permite selectarea programelor care sa nu se instaleze cu SO-ul, dar care permite aducerea kit-ului de instalare la prezent