Etichetă video

PBXTV

PBXTV – Vizionare posturi TV online

PBX oferă atât posibilitatea de a viziona direct în browser canalele dorite, cât și de a descărca gratuit aplicația PBXTV. Aplicația oferă în plus anumite facilități indisponibile în varianta online: vizionare reluări, înregistrare emisiuni, abonare posturi (anumite posturi gen Animal Planet, Discovery, EuroNews, Prima, ProTv nu sunt disponibile gratis, trebuie să plătiți o taxă de acces) și efectuare apeluri telefonice.

VideoSurf – Afișează link-urile originale pe twitter

Nu e un must have, dar nu strică niciodată. Linkurile scurtate te pot păcăli și redirecționa la adrese nedorite sub un fals pretext. Cel mai des se întâmplă pe twitter. VideoSurf aduce un „remediu” pentru această problemă: afişează linkurile în formatul original și prezintă 5 cadre din conținutul clipului, pe pagina de twitter.

SMPlayer – Player portabil, alternativa la BSPlayer

SMplayer este de fapt un front end pentru Mplayer (celebrul player care nu necesita codecuri suplimentare pentru a reda fisiere). Interfata sa poate fi setata sa apara in limba romana (Options/Preferences/Interface/Language). Descoperind versiunea portabila a lui SMPlayer am renuntat definitiv la Mplayer for Windows.

CamStudio – Inregistrare desktop/Captura video ecran

CamStudio este o aplicatie open source foarte utila celor care doresc sa inregistreze ce afiseaza desktop-ul (sau doar anumite ferestre), foarte indicata in cazul in care doriti sa faceti anumite prezentari video pentru programe sau tutoriale video.

VLC Player – Player fisiere multimedia

VLC (Video Lan Client), este un player puternic pentru redarea fisierelor multimedia. Nu are nevoie de codecuri suplimentare (KLite Codecss Pack, All in Codec Pack, etc) pentru a reda fisierele media.Deschide majoritatea fisierelor (suporta multe formate) si multe protocoale pentru a reda posturile de televiziune si radio. Mai multe detalii despre functiile si compatibilitatile VLC player gasiti aici.