Meniu Închide

AutoCorect – Editor de text

AutoCorect este un editor de texte gratuit cu suport pentru limba romana ce permite formatarea documentului la nivel de paragraf si/sau caracter. Avantajul pe care il are AutoCorect este ca poate efectua corectii ortografice, de punctuatie, aplicarea de diacritice (manual sau automat), suportul pentru ortografie si punctuatie fiind in conformitate cu DEX.
Inlocuirea si aplicarea de diacritice se realizeaza in functie de expresii aflate intr-o structura de dictionare (cca. 1.200.000 de cuvinte şi 6.000.000 de expresii), iar punctuatia se bazeaza pe o serie de algoritmi. Viteza sa de executie este foarte mare, depinzand de sistemul pe care ruleaza.

Suporta urmatoarele formate de fisiere: DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16, iar cu optiunea de Monitorizare Clipboard se poate prelucra text in orice aplicatie.

Utilizatorii, indiferent de experienta vor gasi utile urmatoarele functi ale AutoCorect: adaugare diacritice, scoatere diacritice, corectie a punctuatiei si ortografiei, inlocuire multipla, DEX. AutoCorect se va dovedi foarte util la intocmirea de documente, referate, proiecte de licenta sau dizertatie, carti, reviste.. etc.

Pagina web: http://www.softset.ro/autocorect.html
Descarcare: http://www.softset.ro/download_ac.html
Dimensiune: ~40MB (RAR)~158MB (dezarhivat)

Alte articole interesante pentru tine

30 Comments

 1. Alex Ceta

  Este mare pacat ca programul se bolcheaza din cand in cand – nu stiu cum ghiceste ca esti pe cale de a termina ceva. Altfel, este formidabil. Nu se poate gasi o solutie de autosalvare ?

 2. Andreea

  Buna ziua!

  Mi se blocheaza programul destul de des si pierd tot ce am scris pana atunci. M-am obisnuit sa scriu cate o pagina in Autocorect dupa care sa o mut in documentul original. Intrebarea mea este .. nu exista optiunea de autosave? Am cautat si nu am gasit, ma gandesc ca poate n-am cautat bine. Ar fi de mare ajutor pentru ca asa nu mi-as mai pierde munca si nici timpul. Multumesc

 3. oleg

  Buna ziua.

  Sunt un utilizator frecvent a programului AutoCorect. Am o problema de utilizare, programul mi se blocheaza foarte des, adica in timp ce tapez se poate bloca si sa nu ii mai pot face nimic decat sa-l inchid si sa-l redeschid, problema mare este ca de multe ori nu imi salveaza ideile care le-am scris si imi vine greu sa reiau de la capat.
  Va rog mult, daca puteti sa-mi dati unele indicatii ce as putea face pentru a nu se mai bloca programul.

  Va multumesc.

  • Alexandru

   Salut Oleg, folosește altă aplicație să îți notezi ideile după care la final folosești AutoCorect pentru a pune diacritce și a verifica dacă sunt greșeli. Succes!

 4. B.

  Buna seara ! MII DE MULTUMIRI PENTRU PROGRAM !!! Este AL NOSTRU, din TOATE punctele de vedere !!! Aveam nevoie DE EL (ATAT DE MULT SI DE DEMULT), stiam ca putem (daca tot – mai – exportam ,,materie prima”, cui are si cui nu are nevoie – punand-o la munca de jos – de GENIU, ROMANESC, 100%) !!! DE CAND L-AM DESCOPERIT, NU-MI MAI TREBUIE WORD !!! … SA-RU’ MA-NA ! ! ! Si acum, VA ROG, daca imi permiteti, o intrebare ! In ce sistem de operare functioneaza el PERFECT (am Microsoft Windows XP Professional) ? Dorindu-va MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA si sa il concepeti si pentru … traduceri (ca sa nu ne mai … chinuim cu Google Traducere), CU GRATITUDINE SI RESPECT, B. ! ! !

 5. Leonte

  Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pentru punerea diacriticilor la un text. Am instalat progaramul autoorect, am copiat in pagina autocorect un text fara diacritice, am selectat optiunile, dar nu se intampla nimic. Ar trebui sa existe o comanda de executare, ceva de genul acesta…

 6. valisha

  Am incercat sa inserez in el ecuatii din MathType, nu a reactionat decat la copy paste. Alta cale nu-i? De ce nu are posibilitatea la insert…

 7. noreply@blogger.com (Alinush)

  Si eu il folosesc din greu. E foarte bun. Isi face treaba si e practic, dar cred ca am o versiune ceva mai veche.

 8. noreply@blogger.com (teo13)

  Eu credeam ca suporta mai multe limbi printre care si romana. Il iau si eu oricum. Ca prea suna bine. Cu toate ca nu o sa prea am la ce il folosi.

 9. noreply@blogger.com (Ioan S)

  Cred că la ora aceasta este cel mai bun office gratuit pus la dispoziţia utilizatorilor obişnuiţi pentru care o licenţă de office achizitionată de la Microsoft reprezintă o avere. Unde mai pui că îţi face şi corectura ortografică şi de punctuaţie. Felicitări realizatorilor. Mă înclin în faţa lor!

 10. noreply@blogger.com (Alexandru)

  E gratis ca orice alt program prezentat pe aici.
  Nu cred ca suporta suedeza, e facut de romani pentru romani.

 11. noreply@blogger.com (teo13)

  tare… e gratis, shareware, opensource, comercial sau ce fel de licenta? ca sunt interesat, mai ales daca ar suporta si suedeza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *