AutoCorect – Editor de text

AutoCorect este un editor de texte gratuit cu suport pentru limba romana ce permite formatarea documentului la nivel de paragraf si/sau caracter. Avantajul pe care il are AutoCorect este ca poate efectua corectii ortografice, de punctuatie, aplicarea de diacritice (manual sau automat), suportul pentru ortografie si punctuatie fiind in conformitate cu DEX.
Inlocuirea si aplicarea de diacritice se realizeaza in functie de expresii aflate intr-o structura de dictionare (cca. 1.200.000 de cuvinte şi 6.000.000 de expresii), iar punctuatia se bazeaza pe o serie de algoritmi. Viteza sa de executie este foarte mare, depinzand de sistemul pe care ruleaza.

Suporta urmatoarele formate de fisiere: DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16, iar cu optiunea de Monitorizare Clipboard se poate prelucra text in orice aplicatie.

Utilizatorii, indiferent de experienta vor gasi utile urmatoarele functi ale AutoCorect: adaugare diacritice, scoatere diacritice, corectie a punctuatiei si ortografiei, inlocuire multipla, DEX. AutoCorect se va dovedi foarte util la intocmirea de documente, referate, proiecte de licenta sau dizertatie, carti, reviste.. etc.

Pagina web: http://www.softset.ro/autocorect.html
Descarcare: http://www.softset.ro/download_ac.html
Dimensiune: ~40MB (RAR)~158MB (dezarhivat)
Trimite articolul și prietenilor tăi!

30 comentarii

  1. Este mare pacat ca programul se bolcheaza din cand in cand – nu stiu cum ghiceste ca esti pe cale de a termina ceva. Altfel, este formidabil. Nu se poate gasi o solutie de autosalvare ?

Comentariile sunt închise.