AutoCorect – Editor de text

AutoCorect este un editor de texte gratuit cu suport pentru limba romana ce permite formatarea documentului la nivel de paragraf si/sau caracter. Avantajul pe care il are AutoCorect este ca poate efectua corectii ortografice, de punctuatie, aplicarea de diacritice (manual sau automat), suportul pentru ortografie si punctuatie fiind in conformitate cu DEX.
Inlocuirea si aplicarea de diacritice se realizeaza in functie de expresii aflate intr-o structura de dictionare (cca. 1.200.000 de cuvinte şi 6.000.000 de expresii), iar punctuatia se bazeaza pe o serie de algoritmi. Viteza sa de executie este foarte mare, depinzand de sistemul pe care ruleaza.

Suporta urmatoarele formate de fisiere: DOC Word Office 97-2002, RTF, SUB, SRT, TXT, HTML, UTF-8, UTF-16, iar cu optiunea de Monitorizare Clipboard se poate prelucra text in orice aplicatie.

Utilizatorii, indiferent de experienta vor gasi utile urmatoarele functi ale AutoCorect: adaugare diacritice, scoatere diacritice, corectie a punctuatiei si ortografiei, inlocuire multipla, DEX. AutoCorect se va dovedi foarte util la intocmirea de documente, referate, proiecte de licenta sau dizertatie, carti, reviste.. etc.

Pagina web: http://www.softset.ro/autocorect.html
Descarcare: http://www.softset.ro/download_ac.html
Dimensiune: ~40MB (RAR)~158MB (dezarhivat)
Trimite articolul și prietenilor tăi!

30 comentarii

 1. Buna ziua!

  Mi se blocheaza programul destul de des si pierd tot ce am scris pana atunci. M-am obisnuit sa scriu cate o pagina in Autocorect dupa care sa o mut in documentul original. Intrebarea mea este .. nu exista optiunea de autosave? Am cautat si nu am gasit, ma gandesc ca poate n-am cautat bine. Ar fi de mare ajutor pentru ca asa nu mi-as mai pierde munca si nici timpul. Multumesc

 2. Buna ziua.

  Sunt un utilizator frecvent a programului AutoCorect. Am o problema de utilizare, programul mi se blocheaza foarte des, adica in timp ce tapez se poate bloca si sa nu ii mai pot face nimic decat sa-l inchid si sa-l redeschid, problema mare este ca de multe ori nu imi salveaza ideile care le-am scris si imi vine greu sa reiau de la capat.
  Va rog mult, daca puteti sa-mi dati unele indicatii ce as putea face pentru a nu se mai bloca programul.

  Va multumesc.

  • Salut Oleg, folosește altă aplicație să îți notezi ideile după care la final folosești AutoCorect pentru a pune diacritce și a verifica dacă sunt greșeli. Succes!

 3. Buna seara ! MII DE MULTUMIRI PENTRU PROGRAM !!! Este AL NOSTRU, din TOATE punctele de vedere !!! Aveam nevoie DE EL (ATAT DE MULT SI DE DEMULT), stiam ca putem (daca tot – mai – exportam ,,materie prima”, cui are si cui nu are nevoie – punand-o la munca de jos – de GENIU, ROMANESC, 100%) !!! DE CAND L-AM DESCOPERIT, NU-MI MAI TREBUIE WORD !!! … SA-RU’ MA-NA ! ! ! Si acum, VA ROG, daca imi permiteti, o intrebare ! In ce sistem de operare functioneaza el PERFECT (am Microsoft Windows XP Professional) ? Dorindu-va MULTA SANATATE, PUTERE DE MUNCA si sa il concepeti si pentru … traduceri (ca sa nu ne mai … chinuim cu Google Traducere), CU GRATITUDINE SI RESPECT, B. ! ! !

 4. Imi poate spune cineva care sunt pasii de urmat pentru punerea diacriticilor la un text. Am instalat progaramul autoorect, am copiat in pagina autocorect un text fara diacritice, am selectat optiunile, dar nu se intampla nimic. Ar trebui sa existe o comanda de executare, ceva de genul acesta…

 5. e chiar util si e bun, sunt incantata, m-am uitat dupa microsoft word free si nu prea am gasit … multumesc!

 6. Am incercat sa inserez in el ecuatii din MathType, nu a reactionat decat la copy paste. Alta cale nu-i? De ce nu are posibilitatea la insert…

 7. Instalând WOT, saitul lor îmi apare ca fiind periculos. Ori WOT e de kko, ori este cu adevărat ce indică.

Comentariile sunt închise.