Meniu Închide

Avira Antivir Premium – Licenta gratuita pentru 6 luni

Daca doriti sa testati timp de jumatate de an versiunea Premium a Avira Antivir, acum aveti ocazia. Pe site-ul oficial vi se ofera posibilitatea sa solicitati o licenta valabila 6 luni pentru Avira Antivir Premium.
Un motiv bun sa folositi Avira: e produsul anului 2008.
Pasul 1
Intrati aici: completati campurile cu datele dumneavoastra:

Anrede inseamna modul de adresare si puteti alege Frau (Doamna) sau Herr (Domn), Vorname este Prenumele, Nachname Nume; apoi completati adresa dumneavoastra de e-mail, si tara (Rumanien) si apoi click pe Lizenz Anforder (Cere Licenta) si urmariti pasul urmator.

Pasul 2

Veti fi anuntati ca vi s-a trimis un e-mail, si ca de asemenea puteti obtine licenta si installer-ul facand (faceti) click pe butonul Lizenzübersicht (ca in imaginea de mai sus) si urmariti pasul urmator.

Pasul 3

Va aparea o pagina cu continut similar celui de sus, de unde puteti descarcat atat kitul de instalare (Installer) cat si licenta (HBDEV.key).

Aveti si un e-mail trimis cu link catre aceasta pagina de descarcare si alte detalii.
Cheia de activare se poate utiliza atat in timpul instalarii, dar si dupa ce ati instalat din greseala ca trial (Help/Licencemanagement).

Via NewsIT&C

15 Comments

 1. Alexandru

  Pe site-ul lor zice asa:
  “Founded in 1991, with corporate offices in Europe, the US and the UK, AVG is focused on providing home and business computer users with the most comprehensive and proactive protection against computer security threats.”

 2. bogdan

  se poate si in engleza? ma cam impiedic in consoanele germane … )apropo .. treaba pe bune .. mi-a vanit licenta .. e valabil 6 luni)

 3. Alexandru

  La firme nu, versiune free e pt uz personal necomercial, iar oferta de 6 luni de premium pentru abonatii unei reviste, PC Welt(dar merge pentru acasa.:)).

 4. qwerty

  mersi fain Alexandru pt info…am mai prins si anul trecut promotia de 6 luni gratis si mi se pare cel mai ok antivirus

  • viorelpicu

   Eu am reusit zilele trecute sa descarc avira premium cu licenta pe un an(HBEDV key).Si mie imi place cum se comporta.Imi lasa impresia ca este mai bun decat avira simplu(asta din urma cred ca da si alarme false;am mers cu aceleasi setari la ambele).Salut.
   PS Am descarcat de pe site-ul lor.

 5. claudiusss

  sa stiti ca acum tot prin metoda asta,ca am descarcat ieri avira premium , licenta este pentru 1 AN ,mai misto!,e 1 pic aiurea ca e in lb germana,dar nui asa greu,nu stiti totusi cum pot schimba in lb eng?ca nu are la setari asa ceva

Comentariile sunt închise.