Avira Antivirus Free – Antivirusul personal ideal

S-ar putea sa iti placa versiunea video a prezentarii acestui antivirus.

De ce Avira AntiVir e ideal?

Pentru ca e gratuit pentru uz personal (in medii necomerciale), pentru ca nu consuma multe resurse, pentru ca e rapid, eficient si usor de folosit.
Am testat versiunile trial ale unor antivirusi comerciali si tot la Avira m-am intors deoarece imi incetineau sistemul simtitor. Cu Comodo Firewall face echipa foarte buna.

De cand a aparut versiunea 8, interfata a suferit modificari, acum avand un aspect mai finut dar si functiile sunt organizate mai eficient, insa si modalitatea de update a suferit schimbari.

Acum autoupdate se face doar la baza de date cu virusi, si pentru a face update programului propriu zis, trebuie sa intrati in meniul Update si sa dati Start Product Update; din cand in cand va mai anunta el automat daca ati ramas un urma cu versiunea aplicatiei.

E bine ca din cand in cand sa mai dati cate un „Complete system scan” (simbolul verde din dreptul rubricii Last Complete Ststem Scan devine rosu cand a trecut mult timp de la ultimul scan) pentru a fi siguri ca totul este in ordine .
Trimite articolul și prietenilor tăi!

27 comentarii

 1. In fereastra principala a antivirusului mergi sus la Configuration, bifezi Expert Mode, mergi la General, Acoustic Alerts si alegi No warning 😀
  O zi buna! 🙂

 2. imi puteti spune si mie la avira dka se poate dezactiva zgomotul acela enervant care il face cand detecteaza ceva? ms

 3. ajutor va rog:(((((((((am instalat avira freea si dintro data nu a mai mers si lam dezinstalat si am instalat din nou da nu merge,dau run si imi apare continue si dupa cateva secunde dispare totul.help pls:((((((((

 4. Deranjez cu o intrebare, am instalat AVIRA varianta Free pe calculatorul de acasa deoarece la vechiul antivirus imi expirase licenta de ceva timp ( evident ca intai l-am dezinstalat pe cel vezhi si apoi am instalat noul program antiviru).
  Problema este ca nu merge antivirusul AVIRA, nu pot intra in Control Center, nu pot face nici o setare si nici update? Stie cineva unde-i buba?

 5. Domnilor specialisti, va rog sa ma ajutati!
  Cum pot sa actualizez update/ul pentru AVIRA la un PC neconectat la net?
  Deci sa explic:
  – lucrez intr-o institutie in care un singur PC este conectat la net;
  – pe PC conectat am instalat antivirus AVIRA, pt ca licenta pentru cel anterior a expirat si alta nu am primit, sa cumpar alta licenta nu am competenta de achizitie;
  – celelalte calculatoare „nu au voie” sa fie conectate la net, asa ca am luat kit-ul de AVIRA si l-am instalat pe fiecare;
  – problema care nu stiu cum s-o rezolv este cum fac actualizarea de update si upgrade-urile de soft ale AVIRA pe acele PC neconectate si dispuse independent? (mentionez:nu avem retea)

  • Întâi trebuie să descărcaţi ultima bază de date (se găseşte şi pe Softpedia) apoi o duceţi pe un stick sau disc la fiecare calculator pe care rulaţi Avira, mergeţi la rubrica Update/Manual Update şi în fereastra care se deschide alegeţi fişierul pe care l-aţi descărcat (baza de date actualizată).
   Cam asta ar fi tot.. Succes!

Comentariile sunt închise.