Belvedere – Organizare automata a fisierelor

Belvedere este o aplicatie portabila de mici dimensiuni ce va poate ajuta sa va pastrati desktop-ul si anumite directoare bine organizate, pentru ca se descurca sa mute, sa copieze, sa redenumeasca sau sa stearga anumite fisiere in functie de anumiti parametri ca: data crearii, data accesarii, dimensiune, nume.
Interfata este aerisita, si dupa parerea mea destul de usor de utilizat. Pentru a crea reguli dupa care sa fie „procesate” fisierele dintr-un director, intai selectati directorul, facand click pe butonasul cu „+” din dreptul rubricii Folders, si apoi pentru a adauga functii/reguli aplicabile pentru acel director apasati pe butonul „+” din dreptul Rules.

Cand adaugati o regula noua va aparea o fereastra ca in imaginea de mai sus. Apoi sarcina voastra este simpla, fiind nevoie sa construiti o functie cu toate argumentele necesare. Daca se strecoara greseli, puteti reedita regulile. Recomand sa faceti incercari cu fisiere si directoare de proba pana va acomodati.

Belvedere este o aplicatie pe care o recomand tuturor, si care folosita eficient va poate scuti de mult efort si timp pierdut. Spre exemplu: aveti o „gloata” de fisiere amestecate si doriti sa le sortati dupa extensie sau tip, printr-o singura functie in Belvedere ati rezolvat.

Cu toate ca exista programe ca Search Everything, care va ajuta sa gasiti orice in calculatorul personal, daca va place ordinea recomand si Belvedere.

Pagina web & Descarcare: http://lifehacker.com/
Dimensiune: ~1,35MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

3 comentarii

 1. Of,OF poate ca numai Dumneata m-ai putea ajuta .T-am mai copiat in diverse aplicatii pt.calc. Desi am 74 de ani am cumparat si asamblat eu singur un calc. montheboard ASROK Z87 EXTREME4 , ram 4 Gb prcesor intel 3 Gb sursa 750 w . ,video placa r9 270 x ,acesta pe care il folosesc acum am instalat pe el windows 8 .1 de la microsoft gratuit 1 an , evident sa minersc litecoini . Nu aveam de unde sa stiu ca in CP (comand prompt ) am sa ma incurc .tutorialistii din litecointalk.org/index.php?topic=12886.0 spun :
  Dupa instalare, mergeti in directorul unde aveti cgminer instalat si creati un fisier .bat care sa contina urmatoarele:

  setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
  setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
  cgminer.exe –scrypt -o AICI_LINKUL_CATRE_POOL -u USERNAME -p PAROLA –lookup-gap 2 -w 256
  Felicitari! Dar eu nu stiu unde si cum sa instalez un fisier .bat si nici cum sa-l creez.am taem viwiewer si asa nu ajung sa am litecoini .Am portofel LTC, dar nu pot am pool completat, am card visa la BRB,am cont la Paypal dar nu pot merge lahttp://www. Wemineltc.com sa fac litecoini.
  Sunt aproape sigur ca voi primi un ajutor din partea Dvs.

 2. Utila treaba dar parca tot mai bine ma ocup manual de aspectul asta.

Comentariile sunt închise.