BESTEngineer Iasi, târg de job-uri cu profil tehnic

banner-best-engineerInginerii, profesioniștii IT sau studenții cu profil tehnic aflați în căutarea unui job sunt așteptați în perioada 15-16 martie 2013 în Iasi, la evenimentul BESTEngineer, un târg de joburi pentru ingineri, experți IT și personal tehnic specializat.

La eveniment vor fi prezente peste 20 de companii ce oferă locuri de muncă pentru profesioniști IT și pentru studenți, atât în Iași dar și în alte orașe din țară.

Autoliv, Hella, SCC Service Romania, Kilpatrick, Schaeffler, Levi9, BSS One, Inginieur Web sunt doar o parte dintre companiile participante la ediția din Iași.

Pentru a aplica la unul dintre joburile companiilor participante dar și pentru a sta de vorbă cu recrutorii, vino cu un CV la evenimentul BESTEngineer în perioada 15-16 martie 2013, la Grand Hotel Traian din Iași. Intrarea este gratuită.

BESTEngineer este singura convenție de training și carieră pentru ingineri, experți IT și personal tehnic specializat din România. Scopul evenimentului este de a aduce în același loc companii specializate și ingineri aflați în căutarea unui loc de munca.

Program:

Vineri: 10:00 – 18:00

Sambata: 10:00 – 17:00

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.bestengineer.eu.

Trimite articolul și prietenilor tăi!