Bitdefender Gonzales – Un nou concept de antivirus

 

Bitdefender Gonzales este un nou concept antivirus, aflat momentan în stadiu Beta și care care integrează cele mai avansate tehnologii de blocare a ameninţărilor informatice, oferind siguranţă maximă cu un consum minim de resurse. Odată instalat, proiectul Gonzales nu necesită nici o configurare și, discret, vă protejează sistemul din ce în ce mai eficient.

Acest program antivirus a fost proiectat să fie rapid și să reducă interacțiunea din partea utilizatorului, fără a afecta însă capacitatea de detecție și de eliminare a acțiunilor periculoase pentru care produsele Bitdefender sunt atât de cunoscute.

Proiectul „Gonzales” folosește tehnologii de detecţie de top, recunoscute la nivel mondial pentru capacitatea lor de a bloca ameninţările noi sau necunoscute pe care alte produse nu le detectează.

Bitdefender Gonzales scanează periodic toate fișierele din sistemul dumneavoastră și ia deciziile legate de securitate, în locul dumneavoastră. Aceasta înseamnă că nu vor fi afișate ferestre pop-up, alerte și nu va fi necesar să configurați niciun fel de setări.

În mod implicit, Bitdefender Gonzales scanează și curăță sistemul folosind doar resursele neutilizate de software-ul sau sistemul dumneavoastră de operare, astfel încât impactul asupra activităților dumneavoastră este aproape zero. În plus Scutul antivirus evită scanarea repetată a fişierelor curate, reducând astfel la minim gradul de încărcare a sistemului.

Beneficiile sale principale sunt:

 • Protecție de top
 • Impactul asupra sistemului este aproape zero
 • Interacțiune minimă din partea utilizatorului
 • Mai puține setări ce necesită configurare
 • Scanare continuă pentru protecția sistemului dumneavoastră
 • Interfață de program simplă și localizată în limba română

Descarcă Proiectul Gonzales: gonzales.bitdefender.ro

(în cazul în care mai găsești vreun bug poți câștiga un netbook Samsung)

Trimite articolul și prietenilor tăi!

8 comentarii

 1. Buna seara,
  D-nule Alexandru vă scriu pt. prima dată…
  În urmă cu aproximativ 1 lună, când căutam un antivirus,ceva bun, am „nimerit” pe sitr-ul dvs…şi mă bucur că am intrat. Am găsit foarte multe informaţii utile, dar mă bucur f. mult ca am gasit Bitdefender „Gonzales”. Am mai folosit antiviruşi Bitdefender şi în anii anteriori, dar acesta este într-adevar ca în descriere. L-am intalat pe 31.10. şi merge impecabil, consumă într-adevar f puţine resurse şi nu „discută” cu nimic ce este infectat. Am introdus în laptop stick-uri virusate(evident fără să ştiu) sau am intrat pe pagini de internet virusate şi a şters sau a blocat tot într-o fracţiune de secundă. După părerea mea (de nespecialist, dar care am folosit mulţi antiviruşi) este excepţional şi nu îl voi dezinstala mult timp de acum înainte pt.că sunt fff mulţumit de el.
  P.S. Faceţi o treabă extraordinară pt. că puneţi aşa de multe informaţii şi programe pe site-ul d-vs, ajutându-i foatre mult pe toţi, fie ei „cunoscători” sau mai puţin „cunoscători” în ale informaticii.
  Seară bună vă doresc şi spor la treabă.

 2. Eu l-am avut instalat, dar nu am putut de nici o culoare sa activez scutul si scanarea automata (nu se activau butoanele pe ON)

 3. In principiu suna bine, dar niciodata nu mi-au placut deciziile automate luate de soft-urile antivirus. De multe ori se inseala si mai rau te incurca.

Comentariile sunt închise.