Meniu Închide

Bitdefender lansează un nou Antivirus pentru Mac

Noul Bitdefender Antivirus for Mac va fi disponibil exclusiv in Romania timp de o saptamna de la lansare si aduce in premiera un motor de scanare complet nou, mult mai rapid decât generația precedentă, dezvoltat special pentru cerințele sistemului de operare OS X.

Bitdefender for Mac - Main

Impactul noului Antivirus for Mac asupra mașinii este diminuat semnificativ datorită tehnologiei de scanare. Ea actionează selectiv, verificând doar fișierele noi sau cele care au suferit modificari. Astfel, Antivirus for Mac intervine doar atunci când este cazul, amprenta sa asupra vitezei de lucru a calculatorului fiind extrem de redusă. In timpul scanării sunt verificate atât amenințările informatice caracteristice Mac-urilor, cât și cele pentru Windows.

Bitdefender for Mac - Browser Protection

Integrand tehnolgia TrafficLight – o aplicație ce filtrează traficul de web și blochează accesul la paginile cu malware – noul produs ofera utilizatorilor protectie completa pentru browsere-le principale (Safari, Chrome, Firefox) mai ales in ceea ce privește atacurile de tip phishing. Ele ramân o amenințare serioasă împotriva computerelor Apple.

“Atata timp cat Macurile sunt conectate la o retea ele pot transmite catre ceilalti utilizatori anumite componente de malware scris special pentru Windows. Practic, fără să fie direct infectate, sistemele OS X devin gazde care pot afecta rețeaua per ansamblu. Este și acesta unul dintre motivele pentru care recomandam tuturor utilizatorilor de Mac să folosească o soluție antivirus”, mai adaugă Coșoi.

Noul Bitdefender Antivirus for Mac va fi disponibil online pe și poate fi testat gratuit timp de 30 zile.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *