Bitdefender iarăși primul în AV-Test

Bitdefender Internet Security s-a clasat iarăși pe prima poziție în evaluarea AV-TEST, cea mai severă testare din industrie. Runda de teste desfășurată în lunile martie-aprilie a plasat Bitdefender pe locul întâi, cu 17 puncte obținute din maximum 18 puncte posibile, în fața altor 21 de produse antivirus, printre care Eset, Kaspersky, Microsoft, Symantec.

În fruntea clasamentului se află și alte produse bazate pe tehnologii Bitdefender (G Data, F-Secure, Bullguard) lucru care confirmă supermația tehnologiilor Bitdefender.

Clasament AV-Test
Clasament AV-Test

În cadrul celei mai recente sesiuni de evaluare, Bitdefender a primit punctaje maxime la testarea capacităţii de protecţie şi de reparare a sistemului după o infecţie, fiind recunoscut, de asemenea, ca unul dintre cele mai uşor de folosit produse. La evaluările AV-TEST din 2011 și 2012, Bitdefender Internet Security s-a clasat pe locul întâi în 6 din cele 7 sesiuni de testare derulate.

Acesta este cel mai bun rezultat obținut vreodată de un jucător din industria de securitate în urma evaluărilor AV-TEST, ’’real-world’’. Aceste teste clasifică produsele de securitate după comportamentul lor în situaţii de folosire similare cu cele din viaţa reală a utilizatorilor. 

’’Așteptăm cu interes să testăm linia de produse Bitdefender 2013. Suntem impresionați de performanța Bitdefender de până acum și suntem curioși să vedem ce pregătesc pentru viitor’’, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-TEST.

’’Este crucial pentru noi să fim mereu în gardă și să oferim soluții rapid și eficient împotriva tuturor amenințărilor informatice. Încurajăm consumatorii să se informeze corect atunci când aleg o soluție de securitate, pentru a obține o protecție optimă în fața celor mai periculoși viruși’’, a declarat Viorel Canja, Head of Antimalware Labs, Bitdefender.

AV-TEST, instituție cu sediul în Magdeburg, Germania, este unul dintre cele mai respectate şi reputate laboratoare de testare independente din lume pentru produse antivirus şi antispyware, resursa de referinţă pentru domeniul securităţii informatice.

Trimite articolul și prietenilor tăi!