Meniu Închide

Blackberry Z10 disponibil din 29 martie la Orange

Începând cu 22 martie la Orange se pot face precomenzi pentru BlackBerry® Z10, urmând ca din data de 29 martie 2013 să fie disponibil în magazinele Orange din toată ţara. Clienţii care aleg să îl achiziţioneze online în perioada precomenzilor vor primi un BlackBerry® Mini Stereo Speaker cadou, în limita stocului disponibil.

Smartphone-ul BlackBerry® Z10 poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 199 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Pentru a oferi o experienţă rapidă, BlackBerry® Z10 este bazat pe noul sistem de operare BlackBerry 10, are o memorie internă de 16 GB şi un procesor Dual Core 1.5 GHz cu 2GB RAM.

bb-z10

Cu un design modern, un ecran de 4,2 inchi şi o cameră de 8 MP, smartphone-ul are o interfaţă bazată pe gesturi, uşor de intuit. În plus, BlackBerry® Z10 este conceput pentru a se adapta la modul în care utilizatorul lucrează şi comunică de pe un smartphone.

Cei care aleg un BlackBerry® Z10 vor beneficia de tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange. De asemenea, pentru transferarea conţinutului din telefonul existent în noul smartphone, ei pot apela online, în Orange shop sau la telefon, la ajutorul unui Orange Expert care îi va ghida în instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. Orange recomandă clienţilor să opteze pentru o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-şi proteja investiţia de situaţii neprevăzute.

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *