BMW M3 Challenge – Un joc gratuit ce merita atentie

Trebuia sa scriu mai devreme despre acest joc care ma relaxeaza si imi „satisface nevoia de viteza” inca de vara trecuta, pentru ca este destul de reusit si scoate din „cotidianul” jocurilor cu masini.
M3 Challengeeste foarte reusit din cateva puncte de vedere: transpunerea in joc a traseului si a masinii, un control destul de aproapiat de realitate, oricum foarte indepartat de stilul arcade, si faptul ca jocul poate fi controlat atat din tastatura, volan si mouse.. da mouse!Se poate juca cu o singura masina (BMW M3 Coupé) si pe 1 traseu in 2 versiuni (Nurburgring Grand-Prix track si “Sprint” short-bound); sunt 4 moduri de camera, si 4 moduri de joc (Test drive, Time trial cu ghost car, Race week-end, si Multiplayer via Internet/LAN).

La inceput am jucat cu tastatura, insa dupa cateva luni am trecut la mouse , cutie manuala si cockpit view, pentru o experienta mai realista, care m-a costat cateva secunde din lap time. Cu mouse-ul e mai greu la inceput, insa daca e optic si aveti putina rabdare e chiar distractiv.

Cei care doresc sa incerce M3 Challenge e bine sa lase TC Level 2, ABS, DSC si Manual GearBox activate, si cel mai important lucru FRANATI innainte de curba fiindca veti zbura de pe circuit.. Dupa va acomodati cu controlul puteti dezactiva functiile de siguranta pentru niste drift-uri si burnout-uri.
Daca cineva e interesat, pot prezenta si un tutorial despre cum sa se adauge un alt traseu (care este foarte lung), si anume Nuerburgring Nordschleife. Cred ca s-au mai gasit si alte trasee (de la jocurile aceluiasi producator) compatibile cu M3C.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. cazi gb are jocul??eu am placa video 500 mb si 3 gb ram.o sa mi se vada jocul bine???

  2. am copiat si eu jocul BMW M3 challenge si nu stiu sa joc cu tastatura te rog frumos sa ma ajuti ,MULTUMESC MULT..

    • Din nefericire nu mai am jocul instalat.. Dar cauta Settings/Setup, Controls.. si debifezi mouse steering.. Parcă ceva de genul ăsta era..

Comentariile sunt închise.