Bogdan Balaci părăsește IBM pentru Ymens

bbalaci_t

În noiembrie 2012,  Ymens anunța un parteneriat cu IBM. Din 7 februarie 2013, Bogdan Balaci, fostul Country General Manager al IBM este noul CEO Ymens. 

Rolul său este de a asigura şi consolida poziţia companiei ca lider de piaţă pe segmentul de soluţii cloud pentru IMM-uri și se va ocupa și de dezvoltarea şi implementarea strategiei care are în vedere dezvoltarea regională a companiei Ymens.

„Tehnologia cloud este domeniul IT cu cel mai mare potenţial de creştere în acest moment, la nivel mondial, nu numai la nivel regional sau local. Ymens are deja un portofoliu solid şi urmează să ofere în platformă noi soluţii care vor răspunde cererii tot mai mari din partea IMM-urilor.” Bogdan Balaci, CEO Ymens

Bogdan Balaci are o experienţă de 23 ani în sectorul IT, peste 6 ani în diferite funcţii de management, deținând poziţia de Country General Manager în cadrul IBM România până în noiembrie 2012.

Călin Butunoi devine Country Manager Romania, raportandu-i direct noului CEO, şi va avea ca atribuţii principale implementarea strategiei de business şi creşterea performanţei organizaţiei.

Trimite articolul și prietenilor tăi!