Browser Chooser – Deschide link-uri cu browserul preferat

Browser Chooser este o aplicație simplă care se asociază cu fișierele, protocoalele web (HTML, HTM etc) și link-urile, și în momentul în care dorești să deschizi un astfel de fișier sau link va apărea o mică interfață care „te întreabă” care este browser-ul pe care dorești să îl folosești. Dacă folosești mai multe browsere web, cu siguranță vei aprecia Browser Chooser, mai ales dacă obișnuești să utilizezi programe în format portabil.

Browser Chooser
Browser Chooser

Am descoperit Browser Chooser căutând o soluție prin care să deschid link-uri cu browser-ul portabil (SRWare Iron) în varianta personalizată de mine. Înainte de a folosi Browser Chooser, chiar dacă alegeam Iron ca browser implicit, se deschidea o variantă implicită, fără bookmark-urile, plugin-urile și setările mele.

Deși probabil webdesignerii și utilizatorii de aplicații portabile vor aprecia cel mai mult această aplicație, Browser Chooser este util și în cazul în care link-urile din Yahoo Messenger, Outlook insistă să se deschidă numai cu Internet Explorer deși alt browser este setat ca implicit.

Aplicația vine și în format portabil, motiv pentru care poate fi plimbată alături de alte aplicații portabile pe o un stick USB sau card de memorie.

Descarcă Browser Chooser

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

Comentariile sunt închise.