Meniu Închide

Canon lanseaza EOS M1

Canon renaște în lumea mirrorless-urilor cu modelul EOS M1, al doilea modele mirrorless al companiei după EOS M de anul trecut. Acest model speră să se facă mai văzut și să atragă atenția cumpărătorilor.

Acesta cântărește 238 de grame, deci e foarte ușor și confortabil de cărat. Senzorul este de tip APS-C de 18 MP, valoarea ISO ajunge până la 12.800, iar procesorul de imagine este împrumutat de la D-SLR-ul Canon 650D, adică un Digic 5, ce reușește până la 4.6 cadre pe secundă în rafală. Prin lista de dotări se mai află Wi-Fi-ul pentru a trimite rapid pozele pe tabletă sau telefon și aplicația EOS Remote.

eosm2-black

EOS M1 este disponibil în mai multe variante de ambalare. Poți opta pentru primul kit cu obiectiv EF-M18055 IS STM și bliț Speedlite 90EX, al doilea kit cu același obiectiv EF-M18055 IS STM și încă un obiectiv EF-M de 22 mm F2 STM. Al treilea pachet oferă cele două obiective menționate anterior plus obiectivul EF-M 11-22 mm F4-5.6 IS STM și un adaptor pentru obiectivele EF și EFS.

Data de lansare pentru Japonia este 16 decembrie cu următoarele prețuri: 822 de dolari pentru primul kit, 1000 de dolari pentru al doilea kit și 1300 de dolarie pentru ultimul kit. Nu se știe exact când o să fie disponibil la nivel mondial, dar în orice caz va ajunge și la noi.

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *