CashCow.ro – Cumpără online avantajos

Deși în ultimii ani comerțul electronic a crescut foarte mult în România iar magazinele online de top au abordat strategii de marketing din ce în ce mai variate pentru a-și promova produsele, în 2011 pe piața din România a fost lansat un proiect cu o idee foarte inedită în spate: returnarea unui comision cash către cumpărător în cazul în care acesta cumpăra de la unul dintre partenerii comerciali din rețea, sau pe scurt cashback.

Cashcow.ro a fost lansat ca un concept de tip cashback pentru piața din Romania de către o echipă entuziastă care a cautat cea mai eficientă metodă de a-și ajuta clienții să economisească bani cumpărând online. Practic CashCow încasează un comision de la magazinele partenere, însă în loc să îl păstreze pe tot returnează o parte către cumpărător.

Pașii pentru a cumpăra online prin CashCow.ro
Pașii pentru a cumpăra online prin CashCow.ro

Astfel cumpărătorii ce folosesc CashCow pot economisi sume rezonabile dacă aleg să folosească acestă platformă. Un mare avantaj pentru client, pe lângă comisioanele decente, îl constituie faptul că acesta primește înapoi bani și nu cupoane, vouchere cadou sau alte facilități valabile doar în magazinul de unde a cumpărat.

Am rămas plăcut surprins să observ că printre cele 276 de magazine partenere se numără și magazine IT&C de top ca MarketOnline, evoMAG, ClickShop, Altex, MediaGalaxy sau QuickMobile. Iar pentru a vă oferi și niște exemple concrete am ales câteva produse populare și am calculat prețurile finale obținute prin cashback și rezultatele au fost de-a dreptul surprinzătoare: Samsung Galaxy SII cu un preț sub 1900 RON, iPhone 4S sub 2600 RON, și Samsung Galaxy Note la aproximativ 2000 RON.

Presupunând că vreau să îmi cumpăr un iPhone 4S și un New iPad, folosind CashCow.ro aș avea un cashback de 195 de RON. Sau dacă aș vrea să îmi cumpăr un TVLED Samsung și un Samsung Galaxy SII, aș avea un cashback de 145 RON. Deloc neglijabil dacă mă întrebați pe mine.

Avantajele cumpărăturilor prin CashCow.ro
Avantajele cumpărăturilor prin CashCow.ro

Este evident că folosind CashCow.ro se poate ajunge ușor sub prețurile pieței, iar în imaginea de mai sus se pot observa toate detaliile referitoare la cashback și avantajele clienților ce cumpără prin CashCow.ro. Deși prețul final este cel mai mare avantaj când cumperi online, dacă vrei să îți retragi rapid cashbackul este de preferat să ai în vedere și valoarea acestuia pentru a te asigura că depășește 50 RON (suma minimă pe care o poți retrage din contul CashCow).

Concurs

Veștile bune nu se termină aici fiindcă ți-am pregătit și un concurs: lasă un comentariu sub această postare până pe 26 aprilie în care să specifici ce produs IT&C (precizând linkul și cashbackul aferent) ți-ar plăcea să cumperi folosind CashCow.ro și poți câștiga un voucher pentru cumpărături în valoare de 200 RON. Tragerea la sorți (prin random.org) și anunțarea câștigătorului o voi face pe 27 aprilie. Succes tuturor!

Captura de ecran de la extragere
Captura de ecran de la extragere

Concursul s-a încheiat. În urma validării răspunsurilor și a constatării unicității (pe bază de IP) a acestora, au fost desemnați un număr de 48 de participanți care s-au calificat pentru extragere. În urma extragerii prin random.org (List Randomizer), câștigătoarea este Sorina  Oana. Vă mulțumesc tuturor pentru participare și interes.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

89 comentarii

 1. @Alecu Florina:
  Stima doamna, noi suntem niste utilizatori de rand, cu salarii obisnuite, nu stiu catre ce om de afaceri inimos sa va indrept, (cel putin nu din romania) pentru a putea obtine. Problema, chiar si in cazul oamenilor de afaceri care fac donatii, este ca sunt extrem de multe cazuri reale si ca nu poti ajuta pe toata lumea.

  Am auzit zvonuri ca Bill Gates mai doneaza calculatoare din cand in cand (pentru ca visul lui este ca fiecare om sa aibe calculator), dar nu stiu conditiile, incercati sa va interesati la vreo fundatie sau ceva de genul, dar foarte important, nu din romania, pentru ca aici fundatiile sau ONG-urile mai mult bat gazul de pomana, in opinia mea.

  Si o ultima mentiune pe care doresc sa o fac este ca a fost un concurs pentru un voucher de 200 lei, nu pentru produsul pe care ti-l doresti.

  Sper ca nu va simtiti ofensata de mesajul meu, incerc doar sa va ajut.

 2. Se pareca in ziua de azi nimeni nu iti mai da o mana de ajutor.Trebuia sa ma astept

 3. Buna!Am participat si eu dar din nefericire nu am castigat.Imi dores si eu mult un laptop dar din cauza bolii care sufar nu-mi pot permite.Exista cineva caruia sa ma pot adresa?sau exista ceva ce pot face?sa promovez site-ul dvs sau…orice

  • Florina,
   Toți participanții au avut parte de șanse egale, iar premiul nu era un laptop, ci un voucher în valoare de 200 RON. Chiar nu știu cum te-aș putea ajuta. Poate dacă ne spui care este boala de care suferi se va găsi cineva care te poate îndruma către un specialist.
   Toate cele bune!

Comentariile sunt închise.