CCleaner – Curatare disc si registry

CCleaner este o aplicatie destul de „celebra”, mica, eficienta si cu interfata in limba romana. O sa mentionez cateva detalii care sa va convinga ca e o solutie demna de luat in seama.
Daca il instalati in limba romana sunt 2 rubrici care va intereseaza: Curatare si Registru(Registry).

Prima optiune se ocupa cu stergerea fisierelor temporare ale aplicatiilor uzuale (Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, Microsoft Office, Nero, Adobe Acrobat Reader, WinRAR, WinAce, WinZip samd) => mai mult spatiu pe disc.

A doua optiune curata Registry-ul de probleme si neconcordante(Extensii Fisiere, Controale ActiveX, ClassIDs, ProgIDs, Programe de dezinstalare, DLL-uri, Font-uri, Referinte Help file, Cale aplicatii, Icon-uri, Shortcut-uri invalide).

Pentru intretinerea calculatorului puteti folosi si autoopt, ce se gaseste exclusiv pe acest site si poate realiza intretinerea automata a PC-ului.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. CCleaner poate fi folosit cu incredere de utilizatorii de calculatoare fara cunostinte aprofundate. Folosirea lui este recomandata si sanatoasa sistemului de operare(SO). Nu este agresiv ca alte programe de salubrizare a SO daar… nu strica o copie de siguranta a registrilor inainte de utilizarea lui.

  2. Program simplu si la obiect, il folosesc de vreun an de zile si sunt multumit de el.

Comentariile sunt închise.