Categorie Cele mai citite

Cele mai citite articole de pe computerica.ro într-o rubrică ușor de urmărit.

transfer fisiere mari online

Transfer de Fișiere Mari – 6 Alternative la WeTransfer pentru Transfer Online

Transferul de fișiere mari online a devenit o necesitate de când camerele foto, telefoanele mobile și conținutul multimedia sunt tot mai răspândite. Calitatea tot mai mare a fișierelor a crescut și dimensiunea acestora, mai ales în format necomprimat. Există o mulțime de servicii gratuite pentru transfer online, multe dintre ele chiar oferind facilități superioare unor servicii plătite. Singura condiție e să îți securizezi fișierele înainte de a le trimite..

Top 8 Alternative la Dropbox pentru Sincronizare Fișiere în Cloud

Odată cu apariția serviciilor de sincronizare fișiere online, trimiterea de documente, poze, clipuri video și audio s-a simplificat considerabil, în special în cazul colaborărilor de la distanță. În plus, aceste servicii pot reduce și riscul pierderilor de date prin creearea de copii de siguranță.

10 sfaturi pentru răcirea calculatorului pe timp de vară

Temperatura ridicată a componentelor ajunge să devină din când în când o problemă, așadar am decis să vă prezint câteva sfaturi care să vă vină în ajutor. Asigurând o temperatură de lucru cât mai joasă pentru componentele calculatorului, acestea vor funcționa mai bine și pentru o perioadă de timp mai îndelungată.