Meniu Închide

Citeste arhivele de mess – Yahoo Messenger Archive Reader

Pentru cei mai curiosi din fire, am gasit o aplicatie cu care puteti citi arhivele de Yahoo Messenger ale celor care s-au logat de pe calculatorul vostru si nu numai (cu conditia ca arhivarea sa fi fost activata..); aplicatia respectiva e Yahoo Messenger Archive Reader si nu necesita sa va logati pentru a putea avea acces, gaseste si conferinte si mesaje personale, dar nu va arata smile-urile :(..

In fine, incercati si voi sa o folositi in scopuri nobile, ca de exemplu atunci cand va e lene sa va logati pentru a citi ce ati vorbit, in rest ce sa zic, aplicatia isi are rostul ei si isi face bine treaba..

17 Comments

 1. noreply@blogger.com (Anonymous)

  mie imi apar tot felu de cifre si litere daca intru in arhiva altcuiva… (downloadata oDc) ;( ai idee dc?! ast un rasp va roggg (just_pustiu@yahoo.com)

 2. noreply@blogger.com (Alexandru)

  Pai o fi mai veche si nu e compatibila, sau poate nu e intreaga ori ceva nu e in regula..
  Incearca sa muti directoarele alea in C:Program FilesYahoo!MessengerProfiles.. poate asa merge..

 3. Mircea

  mie mia mers prima data cand lam descarcat si am citit arhiva,
  dar acum nu stiu de ce nu mai citeste chiar si arhiva care am citit-o mai demult, dar arhiva id-ului meu o pot vedea.
  posibil, emit si eu o ipoteza, o fi trial/… si nu merge decat o perioada, sau o functiona numai daca pe calculatorul respectiv sa intrat vreodata pe id ul respectiv, nu stiu…

 4. alexandra

  am si eu o mare nelamurire: l-am luat o data a mers. acuma cand l-am luat iar nu-mi mai arata nicio arhiva, dar chestia e ca nici in programfiles nu-mi arata nicio arhiva…ma ajuta si pe mine cineva???..va roooooooooog

 5. gigel

  am si eu o problema…am pierdut toate datele de pe hard, am reusit sa recuperez o parte din ele,printre care si arhiva de la mess…problema e ca nu pot deschide arhiva cu messengeru pt ca-mi da o eroare…merge altcumva?

 6. cami

  de ce nu pot vedea arhiva doar pana la o anumita data ? nu-mi apare doar din decembrie pana in prezent . pot face ceva pt a o vedea si ce-a de dinainte ?

 7. xperty_yo

  Sallut, imi poti spune ce messenger folosesti uh ?> ca al meu e nou , si cred ca le stocheaza pe sv yahoo. !:( Plz’ contacteaza-ma la id xpertu_yo ms moolt.

 8. vladtepes

  am si eu o problema in legatura cu arhiva,daca vreau sa caut o arhiva din profile imi apare numele respectivului si pe urma un fisier in format XML documents nici macar nu imi zice de message sau arhiva si automat nu le am pe cele in format DAT,cum rezolv?ms frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *