Comodo Internet Security – Firewall si Antivirus

Comodo Firewall a evoluat de ceva vreme in Comodo Internet Security, si acum ofera pe langa Firewall si Proactive Security, un Antivirus destul de bun, toate sub aceeasi interfata.

Daca intrati pe site-ul celor de la Matousec, care au alcatuit un test comparativ de firewall-uri, vedeti Comodo Firewall ca fiind cel mai eficient dintre produsele gratuite.

Protectia antivirus e si ea destul de puternica, am avut surpriza sa descopere un troian pe care Avira Antivir nu l-a detectat. Daca instalati si aceasta functie va recomand sa nu renuntati la antivirusul pe care il foloseati pana acum.

Proactive Security se refera la detectarea programelor daunatoare, pe baza „comportamentului” lor. Astfel daca incearca sa acceseze registry-ul, sau alte resurse fara voia voastra nu exista nici o sansa. Daca sunteti incepatori, s-ar putea ca aceasta functie sa va incurce, de aceea o puteti dezactiva inca de la instalare.

E posibil sa va fie util si mini ghidul de configurare al Comodo Firewall.

Pagina web & Descarcare: http://personalfirewall.comodo.com/
Dimensiune: ~85MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

  1. va multumim pentru efortul dvs. in sprijinul nostru, al incepatorilor.eu sunt mai in varsta , dar nu-i tarziu niciodata sa inveti.oricum , succes in continuare.

  2. „Comodo Internet Security” este o solutie chiar excelenta pentru un „home user” chiar daca antivirusul de la Comodo este mai firav in comparatie cu Norton, Kaspersky, Bitdefender, Avira, Avast, McAfee s.a. Setarile( suplimentare fata de instalarea default) pentru firewall si HISP compenseaza chiar mai mult decit suficient slabiciunile antivirusului.

    • Într-adevăr, este o soluţie excelentă, păcat că nu merge pe Win7.. 🙁
      ..deocamdată 🙂

Comentariile sunt închise.