Conversie PDF în Word – Top Alternative Gratuite și Premium

Ultima Actualizare: 10 Aprilie 2020

Fișierele PDF au avantajul că odată exportate nu se mai pot modifica și se afișează la fel indiferent de aplicația sau dispozitivul pe care sunt deschise. 

Însă devine un chin să editezi sau să copiezi o parte din informațiile dintr-un document PDF, pentru că formatarea e dată peste cap la exportarea datelor pentru editări ulterioare.

Pentru că formatul PDF nu favorizează editarea, e recomandabilă conversia documentului într-un alt format, de exemplu word sau text, pentru o editare facilă.

Transformare PDF to Word Online

Din fericire există site-uri care te ajută să convertești online fișierele PDF în DOC, formatul Microsoft Word. Pe astfel de site-uri este destul de simplu să faci conversia, pur și simplu încarci fișierul PDF și apoi primești un link de descărcare pentru fișierul DOC.

Există totuși câteva neajunsuri: fiind un instrument gratuit nu funcționează mereu, existând incompatibilități cu anumite fișiere, iar încărcând fișiere PDF pe astfel de site-uri există riscul ca aceste fișiere să nu ajungă pe mâini bune.

PDF2GO

PDF2GO este localizat în Germania, motiv pentru care primește o bilă albă la capitolul siguranță. În plus oferă și procesare OCR pentru documentele scanate ceea ce îl face o alegere bună pentru procesarea documentelor PDF.

Online-Convert

Online-Convert este de asemenea un serviciu de conversie online din PDF în Worddeținut de o firmă germană, și oferă posibilitatea de converti documentele scanate în text, într-o multitudine de formate. Poate fi o o altă opțiune bună dacă vrei să convertești PDF-uri în documente Word.

easyPDF

easyPDF este un serviciu online care oferă mai multe opțiuni de conversie a documentelor PDF. Fișierele sunt șterse după 6 ore de la procesare și folosește tehnologie OCR, adică fișierele scanate pot fi convertite în text.

Aplicații Profesionale pentru Conversie PDF

Dacă dorești o soluție mai sigură pentru a edita sau converti un document PDF în alt format, recomand folosirea unui software dedicat instalat pe calculator. Pe lângă siguranța sporită o aplicație dedicată pentru conversie îți va oferi o flexibilitate mai mare de lucru și compatibilitate cu mai multe formate de fișiere.

O soluție poate fi utilizarea soluției consacrate Acrobat DC de la Adobe, pe baza unui abonament. Dacă nu dorești să plătești un abonament lunat poți opta pentru a achiziționa o aplicație pe care o plătești o singură dată. În acest caz recomand două soluții de la Wondershare: PDF to Word Converter sau PDF Editor.

pdf-to-word

Wondershare PDF to Word Converter

  • Conversie PDF în Word
  • Recunoaște fișierele criptate
  • Conversie până la 200 fișiere simultan

PDF to Word Converter este o aplicație specializată pe conversia fișierelor PDF în Word, care te ajută să scapi de limitările în editare ale formatului PDF, prin conversia acestora în format Word.

pdf-editor

Wondershare PDF Editor

  • Conversie și editare avansată PDF
  • Lucrul cu formate multiple de fișiere
  • OCR, criptare și parolare fișiere

PDF Editor este o soluție mult mai complexă, care permite nu doar conversia fișierelor PDF, ci și editarea avansată, importarea și conversia textului și a datelor din documentele scanate, protecția cu parolă și criptarea documentelor, etc.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

66 Comments

  1. Am descarcat SolidConverter; am incercat si cu acesta . Dar fisierul PDF este parolat, nu cunosc parola , deci nu pot face convertirea . Stiu ca exista solutie, dar nu o cunosc !

Comments are closed.