Meniu Închide

Cool PDF Reader – Vizualizare documente PDF

Cool PDF Reader este unul dintre cele mai compacte aplicatii pentru deschis/citit fisiere PDF si poate afisa, imprima si converti fisierele acest tip de fisiere in format TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, WMF, EMF, EPS. Este disponibil si in format portabil.

Cool PDF Reader este o alternativa acceptabila la Acrobat Reader, deoarece ocupa mai putine resurse, se incarca mai repede si ofera sufuciente functii incat sa multumeasca un utilizator fara mari pretentii. Singurul neajuns este ca navigarea in document e putin cam lenta (zoom, pagina urmatoare..).

S-ar putea sa va placa si Foxit Reader.


Pagina web & Descarcare: http://www.pdf2e…der.html
Dimensiune: 650KB

Alte articole interesante pentru tine

8 Comments

 1. Dina Ionel

  am descoperit intamplator foxit reader si am nevoie de ajutor .Folosesc pentru semnarea unor pdf-uri o tableta de la TOPAZ SYSTEMS model T-S460-HSB-R(1X5pad) si nu reusesc sa o folosesc decat in word si excel.DACA PUTETI SA MA AJUTATI VA MULTUMESC ANTICIPAT.

 2. Farcas Gelu

  Buna ziua,
  Eu am avut probleme cu multe astfel de programe incercand sa vizualizez sau chiar sa modific un document pdf. Pana acum sunt cel mai incantat de INFIX. Ce parere aveti? Am descoperit ca documentele pdf au anumite avantaje care le fac foarte utile pentru munca mea.

  Cu stima,
  Farcas Gelu Danut

 3. noreply@blogger.com (Alexandru)

  Nu cred ca e mai bun decat Foxit pentru ca navigheaza mai greu in document (zoom, pagina urmatoare)..
  Insa e bun la convertiti PDF in txt si jpg. Si e portabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *