Cum sa scapi de mass-uri?

Cu toate ca nu sunt vehement impotriva mass-urilor (imi place sa primesc bancuri si alte chestii haioase), sunt anumite persoane care trimit porcarii. Pentru a fi mai detasati in astfel de situatii, o sa va propun cateva metode care la mine functioneaza si care sunt utile cand ma confrunt cu astfel de persoane:
 • Cea mai blanda metoda, utila cand primesti mesaje cu „.. daca nu dai mai departe”/” ..da mai departe ca altfel..”, copiezi mesajul si il trimiti inapoi de 2-100 de ori, ca sa nu se implineasca profetia :)) si ca sa nu se raspandeasca aiurea; daca va prinde subtilitatea raspandacul se va gandi de 2 ori innainte sa trimita data viitoare;
 • Poate fi de folos sa aveti la indemana niste mesaje specializate, „prefabricate” pentru astfel de flacai..
 • Daca raspandacul e mai greu de cap, prinde bine sa ii spui personal si cat de poate de amabil, sa faca un grup in lista cu cei care nu vor mass-uri: „Stii, as aprecia daca..” si amabilitatile pot continua pana la puncte destul de sensibile, sau pana la urmatoarea etapa:
 • Ignore sau te stergi personal din lista lui. Cei mai multi trec direct la asta si pierd toata distractia..
Evident in toate aceste etape recomand un comportament cat mai civilizat :).
Daca mai stiti si alte metode chiar as dori sa le aflu..
Trimite articolul și prietenilor tăi!

13 comentarii

 1. nu mai pot intra pe net, imi apare ca tb saa dau continuare la programul TeamViewer ,apare un id,adica niste cifre si o parola
  .apare asa security system failure was detected.to avoid losing
  your personal data is strongly recommended to seek assistance from windows experts.click continueto start diagnose and repair process.ce te sa fac?
  cumva cineva vrea sa.mi intre in calc?multumesc

 2. am facut prostia de a instala teamviewerul(5 cred) la sugestia unui asazis prieten. eu l-am dezinstalat dar pe el il gasesc mereu in istoricul mozilei de parca ar accesa totul de pe calculatorul meu.da-mi, te rog un sfat cum sa scap de el!

  • Nimeni nu se poate conecta prin Team Viewer fără parolă și id. Așadar nu cred că e cazul să bănuiți prietenul. Poate v-a trimis altceva.

 3. sencs . o incerc maine. daca nu merge, auzi maine seara la oteve de una care si-a aruncat computeru’ prin geam , ca doar opereaza cu uindaus…

 4. Solutie: Dezinstaleaza driverul audio vechi innainte de a-l pune pe ala nou..

  Cum face cand nu se instaleaza? mesaj de eroare ceva? sau restart?..

  Cel mai elegandt ar fi sa te assist prin team viewer..

 5. ajuta-ma sa nu-mi tai venele pe lung, ca vad ca esti magistru in chirurgia compuctereleor . zi-mi si mie ce ma fac daca nu mi se instaleaza driverul audio? e vorba de realteku’ lu peste . s-a intamplat sa se intrerupa curentul in timp ce computerul facea logg-off si apdata ca fraierul, adica intarzia pana sa iasa din sistem. ei, si a doua zi dupa ce l-am startat , canci! nu intra in sistem. n-a fost chip decat sa dau jos uindausu’ desi nu agreez chestia asta si l-am pus iar ( autentificat, legal, ca doar e cel de la serviciu). si sarpraizzzz!!! nu merge driverul audio. ce dracu n-am facut, l-am dat jos de pe net, de pe cd, am innebunit. am intrat pe forumuri cu exact aceeasi problema, se pare ca nici pe acolo nu sunt rezolvari. doar bla,bla,bla -uri. Unii, mai profetici,cica e placa de sunet ; si trebuie schimbata. zbieeeerrrr!!!! de abia am calculatoeul de o juma de an. si pare bun. iar eu nu am stricat in 4 ani nimic la al meu de acasa! deci, chiar e hardul inculpat??? pliiiz….ai vreun diagnostic sau vreun tratament?

 6. Ha Ha.. tare partea cu profetia, ciudat dar multi cedeaza daca le returnezi de prea multe ori..

Comentariile sunt închise.