Dab3 – Cum sa te stergi din lista altcuiva de YM

{openx:6}

Dab3 este o aplicatie care va permite sa va stergeti permanent din lista de yahoo messenger a cuiva care „nu va merita” sau e „mass message maniac” (motivele nu conteaza :)). Nu putini sunt cei care fac schimb de liste (cred ca e la moda) si implicit id-ul va poate ajunge la cine nu trebuie. In acest caz folositi cu „incredere” dab3, in cel mai rau caz cred ca o sa primiti spam.

La Your Yahoo ID introduceti id-ul dumneavoastra, la Your Password introduceti parola de la id-ul dvs, si la Targets ID id-ul celui din lista caruia vreti sa va stergeti. La Rejection Message puteti adauga un mesaj care sa ii apara celui care v-a suparat, insa nu il va vedea decat daca este online. Daca e offline veti disparea din lista lui pur si simplu.

Atentie insa de unde descarcati fisierul!

Dab3 e o aplicatie pe care am folosit-o in nenumarate randuri, am descarcat-o din mai multe locuri si cu parere de rau va zic, nu de putine ori am avut surpriza ca antivirusul sa „constate” prezenta unor troieni, backdoors samd. Momentan am gasit o adresa unde fisierul e cat de cat curat, deci daca vreti sa va stergeti din lista cuiva, indicat e sa cititi despre si sa descarcati dab3 de aici.
Pentru maxima securitate va puteti schimba parola dupa folosirea programului.

Cititi acest raport de securitate inainte de a-l folosi.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

54 comentarii

 1. Asa mi-am pierdut eu primul id de mess…folosind jucarii din astea…prostia mea a fost ca nu am schimbat parola dupa ce il foloseam…totusi, functiona treaba…pana n-a mai functionat contul meu de messenger…doar mi-a schimbat parola, caci nu am mai vazut niciodata online primul meu cont…:(

  • andreea … nu e virus
   scanat cu Kaspersky Antivirus, nu detecteaza nimic.
   Eu nu m-as increde in trend, e slab rau ca antivirus.

   • daca trendmicro il detecteaza ca virus iar kaspersky tau nu care este mai slab ?

 2. cei care o tin sus si tare cu ignore… aflati ca daca dai ignore unei persoane e adevarat ca nu vei mai primi nici un mesaj de la pers respectiva, insa aceasta te va avea in lista ei in continuare si va putea sa vada atat imaginea de la avatar cat si statusurile pe care le postezi.

 3. E vrajeala maxima asta…nu sterge nici un id, si cred ca in mare parte salveaza parola la el pe site, asa ca nu mai incercati programe de genul asta, si securizativa parolele imediat, cei care ati incercat chestia asta.

 4. Hehe ..;) Mda e ff simplu. Mai ales daca ”avem grija” si luam un trojan de supercalitate 😉 3 lucruri : Id-ul tau
  parola ta
  Action! button
  =>>> o metoda simpatica de hack…

  Nu zic ca nu e program, dar aveti grija de unde il luati…;)..

Comentariile sunt închise.