Deezer – Muzica la cerere

Daca vine revelionul, m-am gandit sa fac o surpriza melomanilor si sa prezint un nou site cu muzica la cerere (music on demand), facut de francezi, si anume Deezer. L-am descoperit acum cateva zile, si l-am „testat” cu placere.

Colectia de melodii nu e la fel de generoasa ca la last.fm, insa mi-a placut ca am gasit piese clasice, dar si melodii mai rare ca sa zic asa. Fiind ascultator de drum and bass si jungle va spun ca doar cateva radiouri online si last.fm ma multumesc, insa si Deezer s-a dovedit placut.
Comparand cu last.fm, apreciez faptul ca melodiile pot fi ascultate integral, pot fi derulate si adaugate in playlist fara restrictii. Pe Deezer informatiile despre interpreti si albume nu sunt la fel de detaliate ca pe last.fm, insa functionalitatea „muzicala” e mai mare.
O chestie utila este ca listele cu melodii ( playlist-urile ) sau posturile de radio create pe Deezer pot fi atasate ( embeded ) pe site-uri sau bloguri si mai jos am selectat cateva piese care imi plac pentru a demonstra functionalitatea.

La multi ani tuturor si un an nou fericit! Multa sanatate, mult succes si sa vi se implineasca toate gandurile frumoase!
Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. eu am facut cerere de cont pe spotify. sper sa mi se aprobe, ca invitatie nu am si nici sa platesc nu sunt dispus…

  2. Hehe 🙂
    Să fii tu sănătos şi fericit, Computerică 🙂
    Bine ai venit pe Deezer 😀 Eu sunt acolod e ceva vreme şi am apucat să încropesc câte ceva muzică bună… (se vede şi pe blogul meu de buchisit sunete :D)
    Ascultări plăcute! An Nou Fericit!

Comentariile sunt închise.