Descarcă Bitdefender Internet Security 2013, valabil un an

Bitdefender Internet Security 2013 moca

De doi ani încoace, produsele de securitate Bitdefender stau numai pe primele poziții în testele de specialitate și primesc constant aprecierea jurnaliștilor de la publicații IT&C internaționale (PcMag, cNet și altele). Vestea bună e că acum poți beneficia gratuit de unul dintre cei mai buni antiviruși pentru un an de zile.

Bitdefender a încheiat un parteneriat media cu YODA.ro prin care dă gratis licențe Bitdefender Internet Security 2013 pentru un PC, valabile un an de zile. Oferta a inceput de ieri, și mai este valabilă doar astăzi și mâine doar în intervalul orar 15-16. Asta înseamnă că astăzi și mâine, între 15 și 16 te poți înscrie să primești o soluție de securitate premium de la Bitdefender.

Ca să beneficiezi de această ofertă, trebuie să te înscrii cu adesa de e-mail pe pagina dedicată din site-ul Bitdefender. După înscriere, vei putea descărca kit-ul trial Bitdefender Internet Security 2013 valabil 30 de zile. În aceeași zi vei primi un e-mail ce conține cheia de prelungire a licenței, valabilă un an de zile.

Nu te chinui să descarci mai multe licențe decât ai nevoie, fiindcă îți vor fi anulate. Dacă vrei să îți ajuți și prietenii spune-le de ofertă ca să își descarce singuri. Succes!

Trimite articolul și prietenilor tăi!

10 comentarii

  1. Buna seara,
    Va rog sa ma ajutati1Am castigat la concurs PRODUSUL ANULUI o licenta BIS 2013-gratuita de un an .Am instalat licenta in 11.o2.2o13 cand am primit e-mailul,insa acum imi apare mesajul ca „Vour bitdefender license is invalid”.Ce e de facut?Multumiri !

  2. am incercat sa ma inscriu dar cred ca s-a blocat site-ul de la atatea cereri,asta este,
    poate pe viitor!

  3. nu ma pot inscrie pt.promotie sau este valabila inscrierea numai in intervalul orar 15-16?daca stie cineva va rog sa ma lamuriti,multumesc!

  4. L-am luat de ieri, mi-am facut upgrade la Free Edition. Pana acum imi place. 🙂
    Momentan nu mi-am introdus cheia de licenta, ai idee care este data limita cand pot sa o bag? Ma gandesc ca mai pot sta pe trial o perioada sa pot folosi antivirusul mai mult.

Comentariile sunt închise.