Descarca filme de pe Youtube, Trilulilu, 220

Daca nu vreti sa va asumati riscul disparitiei clipurilor preferate de pe youtube, atunci articolul acesta vi se adreseaza. Daca utilizati Firefox s-ar putea sa va fie mai util Video Download Helper.Pentru descarcat materiale video de pe: youtube.com, trilulilu.ro, metacafe.com, myvideo.de, clipfish.de, neogen.ro, 220.ro, peteava.ro, video.rol.ro, 2xtremeboom.phg.ro, dada.net, 4dh.com. si audio de pe: trilulilu.ro, neogen.ro, 2xtremeboom.phg.ro folositi Downloader.ro:

Si pe site-ul Saltwater’s Video Downloader se gaseste un script care va ajuta de descarcati ce aveti nevoie de pe google video, metacafe, youtube, trilulilu:

Pur si simplu daca doriti sa descarcati ceva, copiati link-ul si il puneti in casuta URL de pe site, asteptati sa apara un link de forma Download „numefisier”, faceti click si veti downloada un fisier steam.php pe care apoi il redenumiti „numefisier”.flv.

Pentru redarea fisierelor flv recomand GOM Player sau VLC Player; daca aveti instalat K-Lite Codecs Pack sau CCP iarasi este bine.
Site-uri cu functii similare (dar mai incarcate) insa cu suport pentru mai multe servicii printre care si 220.ro sunt acesta si acesta.Si Zamzar se dovedeste util daca descarcati de pe youtube, pentru ca va ajuta sa descarcati in format avi.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

10 Comments

  1. cel mai usor e cu Downloadhelper de la Firefox,descarci de pe Youtube dintr-un click si de pe multe alte site-uri

  2. Incercati si – tubeminator.com

    Acest site permite descarcarea de filme de pe YouTube, Metacafe, DailyMotion, Vimeo, Break, CollegeHumour, PeTeava.ro, Trilulilu.ro, 220.ro si Tare.ro. Pentru a descarca video-ul trebuie doar sa introduci prin copy/paste adresa url a paginii unde acesta se afla.

    Tubeminator este mai bun decat celelalte siteuri de profil deoarece permite si convertirea fisierelor din format .flv in format .avi, .mpg, .mp4, .3gp, .mov si .wmv pentru video si .wav, .mp3, .mp2 si .ogg pentru audio. Beneficiul este ca nu mai trebuie sa instalezi un player de flv.

    Hasta la vista, tube!: Tubeminator.com – Descarca video de pe 220.ro, trilulilu.ro, peteava.ro si tare.ro

  3. Cea mai simpla varianta e cu Real Player si merge nu doar cu youtube. Uite aici: despreorice.info/2009/06/cum-sa-descarci-filme-de-pe-youtube.html

  4. Descarca filme sau melodii de pe YouTube, 220.ro, Trilulilu. Serviciu online gratuit YouTube, 220.ro, Trilulilu downloader, nu trebuie instalat nici un program. Cauta orice film in baza de date YouTube.com: infoplay.ro

Comments are closed.