Meniu Închide

Detecteaza invizibilii de pe Yahoo Messenger

{openx:6}

La cererea publicului am ales sa intocmesc o lista cu serviciile online disponibile pentru a verifica statusul (online, offline, invisible) prietenilor din lista de Yahoo Messenger. Mai jos aveti peste 15 site-uril care va ofera astfel de informatii:

In principiu e simplu de utilizat, introduceti id-ul celui pe care doriti sa il verificati daca este invizibil in caseta unde scrie “enter yahoo ID here” si dati ENTER.

Dezavantajul acestor tipuri de servicii e probabilitatea mare ca adresele de yahoo sa fie salvate intr-o baza de date si vandute, deci cei verificati e posibil sa primeasca mesaje nedorite (spam). Mai e si posibilitatea sa fie adaugati in lista si de persoane necunoscute, care au gasit id-ul lor pe vreo unul din aceste site-uri.

Poti citi si aici despre detectarea invizibililor pe Yahoo Messenger.

Alte articole interesante pentru tine

42 Comments

 1. aandrr

  Eu am gasit cum poti afla cine e pe invizibil
  Il folosesc , mi se pare destul de bun , in sensul ca intotdeauna am primit statusul real

 2. ioana

  yahoostatus.ro nu este bun. Stiind ca cineva e online, am introdus ID-ul si cica era offline, cu toate ca aveam certitudinea ca acea persoana este online, el fiind la calculatorul de langa mine.

 3. Marian

  Eu consider ca cel mai bun si performant program de yahoo invisible detector care merge si in Romania si in afara este invizibili.com . Puteti vedea si voi (cei care va pricepeti), ca se verifica foarte multe servere de la Yahoo pentru a da cel mai corect rezultat. Eu unul l-am folosit pentru a o prinde pe gagicamea … si a dat roade de peste 30 de ori cand l-am folosit … arata perfect statusul!

  Mari. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *