Meniu Închide

Detecteaza invizibilii de pe Yahoo Messenger

{openx:6}

La cererea publicului am ales sa intocmesc o lista cu serviciile online disponibile pentru a verifica statusul (online, offline, invisible) prietenilor din lista de Yahoo Messenger. Mai jos aveti peste 15 site-uril care va ofera astfel de informatii:

In principiu e simplu de utilizat, introduceti id-ul celui pe care doriti sa il verificati daca este invizibil in caseta unde scrie “enter yahoo ID here” si dati ENTER.

Dezavantajul acestor tipuri de servicii e probabilitatea mare ca adresele de yahoo sa fie salvate intr-o baza de date si vandute, deci cei verificati e posibil sa primeasca mesaje nedorite (spam). Mai e si posibilitatea sa fie adaugati in lista si de persoane necunoscute, care au gasit id-ul lor pe vreo unul din aceste site-uri.

Poti citi si aici despre detectarea invizibililor pe Yahoo Messenger.

42 Comments

 1. Anonim

  Un site care aduce ceva nou : monitorizare pe timp indelungat a unui account ( AVAILABLE/OFFLINE/INVISIBLE 3 luni, interval de scanare 10 min) messenger-tracker.com

 2. YahooSpy

  Ca sa avem si ceva noutate si sa fie cautarea de yahoo status cat mai usoara, exista un yahoo spy nou: yahoo-spy.com. Poti salva pana la 4 id-uri de mess in sertarele din dreapta pe care sistemul nostru verifica de fiecare data cand vizitezi pagina si la fiecare refresh. Asa poti afla mai repede cine e invizibil pe mess. Daca vrei poti adauga in lista de sus

 3. jhony

  sunt multe site-uri de acest gen, un alt exemplu e narubian.com , si multe altele, ideea e ,daca esti un adept al acestor site-uri, trebuie sa iti gasesti unu care sa nu dea server busy mai mereu. (eu il folosesc pe cel precizat mai sus si sunt foarte multumit).

 4. florin

  invizible-detector.info este un site eficient functioneaza rapid detctorul si din cate am incercat asta mi se pare destul de bun! Il Recomand!

 5. Mihai T

  Ca si scanner invisible eu folosesc detectinvisible.me

  Interfata super, rapid.

  Ce e foarte tare e ca au si un program care se instaleaza, astfel incat il poti porni de pe desktop.

 6. Marian

  Un site foarte bun este detectinvisible.me.
  Are o interfata super, este foarte rapid. Pe site se gasesc si o colectie de programe utile pentru mess, statusuri, avatare.
  Cei care vor o varianta program pentru verificare status yahoo, pot descarca aplicatia “Detect Invisible.Me” de pe site-ul mai sus amintit.
  Recomand!

 7. dann

  Salut Alexandru…am si eu o intrebare despre yahoo.mess…crezi ca a-si putea gasi o metoda sa aflu ip-urile de pe care se conecteaza un id yahoo.messenger, pt. ca am patit sa se conecteze cineva pe id-ul meu fara sa fi dat parola cuiva. E posibil ca cineva dintre “prietenii” la calculatorul carora ma mai conectez sa aibe un keylogger si sa se foloseasca de el. Stiu ca .gmail are optiunea de a arata ip-urile la care ai fost conectat. Daca gasesti ceva, te rog sa imi spui. Ms anticipat!

  • Alexandru

   Salut, nu cred că există opţiunea asta; la o primă încercare de a afla mai mult, n-am gasit ceva concret. Ca să fii sigur că totul e în regulă schimbă-ţi parola periodic şi nu te mai loga decât de acasă. Eu am un id de rezervă pentru “deplasari”..

 8. Marian

  Eu consider ca cel mai bun si performant program de yahoo invisible detector care merge si in Romania si in afara este invizibili.com . Puteti vedea si voi (cei care va pricepeti), ca se verifica foarte multe servere de la Yahoo pentru a da cel mai corect rezultat. Eu unul l-am folosit pentru a o prinde pe gagicamea … si a dat roade de peste 30 de ori cand l-am folosit … arata perfect statusul!

  Mari. 🙂

 9. ioana

  yahoostatus.ro nu este bun. Stiind ca cineva e online, am introdus ID-ul si cica era offline, cu toate ca aveam certitudinea ca acea persoana este online, el fiind la calculatorul de langa mine.

 10. aandrr

  Eu am gasit cum poti afla cine e pe invizibil
  Il folosesc , mi se pare destul de bun , in sensul ca intotdeauna am primit statusul real

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *