Driver Max – Salvare si restaurare drivere dintr-o miscare

Driver Max este o aplicatie ce poate face o copie de siguranta a tuturor driverelor instalate pe calculatorul dumneavoastra si de asemenea o poate restaura. Poate genera si rapoarte si daca va faceti cont puteti sa va actualizati driverele foarte usor.

Functiile utile ale Driver Max sunt:

 • afisarea driverelor instalate;
 • realizarea unei copii de siguranta pentru toate driverele;
 • restaurarea driverelor din copia de siguranta;
 • salvarea listei cu dirverele instalate ( html/ text );
 • actualizarea driverelor la ultima versiune;
 • furnizarea de detalii despre componentele instalate;
 • identificarea componentelor necunoscute;
 • vizualizarea de statistici despre popularitatea anumitor componente;

Interfata este personalizata iar functiile sunt grupate in categorii. La Driver Options aveti acces la functiile de copie de siguranta si restaurare si nu este nevoie sa fiti inregistrati/sa aveti cont pentru a le folosi. De asemenea nici pentru rubrica Popular Hardware nu aveti nevoie de cont. In schimb pentru actualizari ( update ) este nevoie de cont.


Copia de siguranta

poate fi facuta intr-un director sau intr-o arhiva, doar la driverele selectate din lista ( doar cateva sau toate ). Restaurarea de asemenea poate fi facuta pentru driverele pe care le selectati din lista. Scuteste mult timp la o reinstalarea sistemului de operare.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

16 comentarii

 1. Exista posibilitatea ca o data cu driverele sa se salveze si un virus sau alta amenintare de pe un calculator cu probleme, dupa ce reinstalam windowsul ?
  Dupa ce il voi proba, promit sa revin cu o impresie.

  • Există, dar depinde de unde le descarci. De pe site-ul producătorului n-ar trebui să existe astfel de probleme. Succes!

 2. Salutare.Am instalat aces program si mi-am facut si o copie de rezerva a driverelor.Am selectat toate si mi-a gasit vreo 87!!.Nu e nici o problema ca sunt atat de multe nu??Cand o sa ii dau import drivers o sa mi le instaleze pe toate da??

 3. ce nu inteleg eu e cum restaurez draivarele? daca programul e salvat in C si se face reinstalarea se sterge si programul.. sau cum se face, se salveaza draivarele pe D??

  • Da, salvezi driverele pe altă partiție decât cea cu sistemul de operare. Altfel când formatezi partiția cu sistemul de operare ștergi și driverele salvate exact cum ai intuit. Succes!

 4. Superb, programelul l-am testat, mere ireprosabil mai cere CD-ul cu drivere mai da si errori, dar in final le rezolva

 5. aaa …. daca sterg HDD-ul si instalez windows-ul, cum se procedeaza !?

  • Inainte sa stergi Windows-ul, instalaeaza Driver Max si faci o copie (Driver Options/Export Drivers).

   Dupa instalarea Windows-ului, pui iar Driver Max si le restaurezi (Driver Options/Import Drivers). E in „facere” un articol care o sa iti fie de folos despre ordinea instalarii programelor.. o sa il public cat de curand.

 6. Parca la tot … nu mai stiu … am sa mai incerc … „In ce situatie va cere parola? Ce incercati sa faceti?” … cred ca mere si la „per-tu”, nu ma deranjeaza, oricum, multumesc ! 🙂

  • „La Driver Options aveti acces la functiile de copie de siguranta si restaurare si nu este nevoie sa fiti inregistrati/sa aveti cont pentru a le folosi. De asemenea nici pentru rubrica Popular Hardware nu aveti nevoie de cont. In schimb pentru actualizari ( update ) este nevoie de cont.”

   Este nevoie sa aveti cont daca doriti sa cautati drivere in baza de date Driver Max. Daca doriti insa sa faceti un simplu back-up, nu e nevoie sa va inregistrati.. cel putin asa era in cazul versiunii testate de mine.. Momentan nu-l am instalat.

   In ce situatie va cere parola? Ce incercati sa faceti?

Comentariile sunt închise.