Meniu Închide

Driver Max – Salvare si restaurare drivere dintr-o miscare

Driver Max este o aplicatie ce poate face o copie de siguranta a tuturor driverelor instalate pe calculatorul dumneavoastra si de asemenea o poate restaura. Poate genera si rapoarte si daca va faceti cont puteti sa va actualizati driverele foarte usor.

Functiile utile ale Driver Max sunt:

 • afisarea driverelor instalate;
 • realizarea unei copii de siguranta pentru toate driverele;
 • restaurarea driverelor din copia de siguranta;
 • salvarea listei cu dirverele instalate ( html/ text );
 • actualizarea driverelor la ultima versiune;
 • furnizarea de detalii despre componentele instalate;
 • identificarea componentelor necunoscute;
 • vizualizarea de statistici despre popularitatea anumitor componente;

Interfata este personalizata iar functiile sunt grupate in categorii. La Driver Options aveti acces la functiile de copie de siguranta si restaurare si nu este nevoie sa fiti inregistrati/sa aveti cont pentru a le folosi. De asemenea nici pentru rubrica Popular Hardware nu aveti nevoie de cont. In schimb pentru actualizari ( update ) este nevoie de cont.


Copia de siguranta

poate fi facuta intr-un director sau intr-o arhiva, doar la driverele selectate din lista ( doar cateva sau toate ). Restaurarea de asemenea poate fi facuta pentru driverele pe care le selectati din lista. Scuteste mult timp la o reinstalarea sistemului de operare.

Alte articole interesante pentru tine

16 Comments

 1. Valigw

  Exista posibilitatea ca o data cu driverele sa se salveze si un virus sau alta amenintare de pe un calculator cu probleme, dupa ce reinstalam windowsul ?
  Dupa ce il voi proba, promit sa revin cu o impresie.

 2. Gabry

  Salutare.Am instalat aces program si mi-am facut si o copie de rezerva a driverelor.Am selectat toate si mi-a gasit vreo 87!!.Nu e nici o problema ca sunt atat de multe nu??Cand o sa ii dau import drivers o sa mi le instaleze pe toate da??

 3. eu_ionu

  ce nu inteleg eu e cum restaurez draivarele? daca programul e salvat in C si se face reinstalarea se sterge si programul.. sau cum se face, se salveaza draivarele pe D??

  • Alexandru

   Da, salvezi driverele pe altă partiție decât cea cu sistemul de operare. Altfel când formatezi partiția cu sistemul de operare ștergi și driverele salvate exact cum ai intuit. Succes!

  • Alexandru

   Inainte sa stergi Windows-ul, instalaeaza Driver Max si faci o copie (Driver Options/Export Drivers).

   Dupa instalarea Windows-ului, pui iar Driver Max si le restaurezi (Driver Options/Import Drivers). E in “facere” un articol care o sa iti fie de folos despre ordinea instalarii programelor.. o sa il public cat de curand.

 4. George

  Parca la tot … nu mai stiu … am sa mai incerc … “In ce situatie va cere parola? Ce incercati sa faceti?” … cred ca mere si la “per-tu”, nu ma deranjeaza, oricum, multumesc ! 🙂

  • Alexandru

   “La Driver Options aveti acces la functiile de copie de siguranta si restaurare si nu este nevoie sa fiti inregistrati/sa aveti cont pentru a le folosi. De asemenea nici pentru rubrica Popular Hardware nu aveti nevoie de cont. In schimb pentru actualizari ( update ) este nevoie de cont.”

   Este nevoie sa aveti cont daca doriti sa cautati drivere in baza de date Driver Max. Daca doriti insa sa faceti un simplu back-up, nu e nevoie sa va inregistrati.. cel putin asa era in cazul versiunii testate de mine.. Momentan nu-l am instalat.

   In ce situatie va cere parola? Ce incercati sa faceti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *