Meniu Închide

Easy Biorythm – Calculeaza-ti usor bioritmul

Free and Easy Biorythm Calculator, desi este versiunea lite (necomerciala si cu mai putine functii), va poate ajuta sa calculati si sa interpretati bioritmul foarte usor, tot ce aveti de facut este sa va introduceti data nasterii si numele. Datele pot fi introduse la prima pornire a programului (sau prin apasarea butonului NamesDB). Aveti la dispozitie si o baza de date cu zilele de nastere ale unor personalitati, pentru a le putea interpreta bioritmurile, asta in caz ca sunteti curiosi.

Ritmurile pe care le interpreteaza sunt grupate in 4 categorii: Primare (Primary), Secundare (Secondary), Extra, si I-Ching. Cele primare sunt: fizic, emotional, intelectual, intuitiv, cele secundare: intelepciune, maiestrie, pasiune, ritmurile extra: perceptie, psihic, succes, si cele I-Ching: estetic, constient, spiritual.

Facand click pe una din zilele afisate, veti primi interpretari in functie de nivelurile ritmurilor.

Aplicatia este destul de usor de folosit, ocupa putine resurse si e bine realizata. Daca ati cautat pana acum o aplicatie simpla pentru determinarea si interpretarea bioritmului, puteti folosi Free and Easy Biorythm Calculator.

Pagina web: http://www.whitestranger.com/biorhythms_for_free.htm
Descarcare: http://www.whitestranger.com/downloads.htm
Dimensiune: 1,5MB

Alte articole interesante pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *