Meniu Închide

Factura Orange se poate achita de pe smartphone

orangeClienții Orange au acum posibilitatea să îşi plătească factura de telefonie prin aplicaţia mobilPay MasterCard Mobile ce poate fi accesată direct de pe smartphone. Aplicaţia este compatibilă cu Android și iOS şi poate fi descărcată gratuit din Google Play şi din App Store. Odată instalată, va solicita informaţii personale şi setarea unui mPIN, care va proteja accesul în aplicaţie.

mobil Pay MasterCard Mobile este protejată din punct de vedere al securităţii datelor de un mPIN de 6 cifre pe care utilizatorul îl poate schimba de câte ori doreşte. Aplicaţia solicită mPIN-ul la pornirea aplicatiei, iar reintroducerea repetată a unui cod greşit duce la ştergerea automată a tuturor informaţiilor utilizatorului. Aplicaţia este dezvoltată de Netopia, companie care asigură prin serviciul mobilPay şi procesarea tuturor tranzacţiilor financiare realizate prin intermediul aplicaţiei.

Pentru plata facturii de telefonie, clientul introduce iniţial codul de abonat sau numărul de telefon Orange, iar plata se realizează din contul înregistrat în aplicaţie, fără a mai fi nevoie de reintroducerea ulterioară a detaliilor de facturare. În plus, aplicaţia trimite clienţilor o notificare la emiterea unei noi facturi, cât şi o notificare de reamintire pentru plăţi neefectuate înainte de scadenţă.

Pentru reîncărcarea cartelei Orange utilizatorul introduce numărul de telefon pe care doreşte să-l reîncarce şi suma de reîncărcat, iar după confirmarea platii, reîncarcarea se realizează în timp real. mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicaţie mobilă din România care permite înregistrarea unuia sau mai multor carduri MasterCard® o singură dată, pentru plata facturilor lunare Orange sau pentru reîncărcări ulterioare, atunci când optează clientul.

“Suntem interesaţi să realizăm parteneriate durabile prin care să oferim clienţilor noştri servicii inovative, care să le uşureze viaţa. În acest sens, plata serviciilor Orange de pe telefonul mobil cu ajutorul unei aplicaţii precum mobilPay MasterCard Mobile este un exemplu perfect”, a declarat Dorin Odiaţiu, Public Affairs, Partnerships & Wholesale Director.

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *