Feedreader

Feedreader este o aplicatie freeware prin care se pot citi fluxurile RSS ale blogurilor. Este extrem de usor de utilizat, programul ocupa doar 10MB si interfata este simpla.

Programul arata asa:

Programul poate fi downloadat de aici. Readerul poate lucra si ca browser. Atunci cand cititi articolele, dati dublu-click pe numele acestuia si veti fi trimis catre pagina web unde este postat articolul. In acest fel puteti si comenta articolul din Feedreader, nefiind nevoie sa intrati intr-un alt brower.

Fluxurile se adauga simplu, din File -> New -> Flux, sau prin simpla apasare a tastei F3. In acelasi timp, se pot adauga si fluxuri RSS pentru comentarii.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

4 comentarii

  1. Mie nu-mi place FeedReder…e cam defect,sunt multe siteuri care-mi plac si nu-mi primeste feed-urile de la unele siteuri imi da erroare eu folosesc de foarte mult timp snarfer!! E free si face ce ar vrea Ionut adik poti marca ca citit sau necitit foldere intregi sau cate un feed…poti instala pluginuri,pt notificare prin popup…instala limba romana,si multe altele…imi place mult Snarfer rulez!!!

    • Adrian, din ce vad eu Snarfer e chiar simpatic, cred ca o sa il prezentam. Eu raman „fan” al webaplicatiilor de citi rss-uri..

  2. Folosesc readerul estonienilor de circa 1 an. E uşor de folosit, intuitiv şi configurabil, dar are un mare neajuns: se blochează des la schimbarea între fluxuri. În plus nu poţi marca un întreg director ca fiind citit, ci trebuie să selectezi fiecare flux în parte.

    • Desi sunt fan Google Reader, Feed Reader e dupa parerea mea in top 3 aplicatii pentru citit feeduri. Thunderbird mai e iarasi ok, am observat ca de curand are integrata o functie de citit feed-uri.. Astfel cititi usor si mail-ul si „stirile”..

Comentariile sunt închise.