Ferrari Virtual Race – Joc gratuit de la Ferrari

Dupa ce anul trecut BMW a lansat BMW M3 Challenge pentru a-si celebra modelul sport M3, se pare ca cei de la Ferrari au preluat si ei ideea de a-si promova masinile printr-un joc video, si au lansat Ferrari Virtual Race.

Jocul este gratuit, si vi se ofera posibilitatea sa “dati ocol” traseului de la Mugello cu 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti, sau cu 430 Scuderia, nu neaparat singuri ci si cu oponenti AI (puteti sa va alegeti nivelul si numarul oponentilor). Deocamdata jocul nu are suport multiplayer, dar am inteles ca pe viitor o sa aiba si ca or sa fie si premii..

ferrarivr

Consola jocului este foarte simpla, grafica este destul de buna (necesita totusi cam multe resurse pentru rularea cu toate detaliile), mai putin bine sta la capitolul control: sensibilitatea tastelor pentru virare e prea mare dupa parerea mea. Am incercat si controlul masinii folosind un volan cu force feedback, aici lucrurile stau ceva mai bine, insa apare o mica intarziere, iar volanul masinii nu pare sa fie prea bine corelat cu cel real. Iarasi o parte mai putin buna la acest capitol este lipsa optiunilor de calibrare ale volanului sau a setarii nivelului  force feedback-ului.

Am incercat acest joc pe Windows 7, si a trebuit sa reduc din detalii ca sa imi ruleze decent (nu am un sistem de actualitate). De asemenea jocul este mai mult arcade decat simulator.  Jocul este decent si merita sa il incercati, insa daca doriti un simulator va recomand LFS.

Cerinte de sistem minime:

Sisteme de operare: Microsoft Windows XP cu macar Service Pack 2 sau Vista cu Service Pack 1
DirectX(r) 9.0c (June 2008)
Procesor: AMD(r) Athlon 64 3200+  sau Intel Pentium(r)4 3.2GHz ori mai bun
Memorie RAM: 1024 MB
Hard disk: 500 MB spatiu
Placa video: compatibila DirectX 9.0c cu macar 256Mb memorie
Placa audio: compatibila DirectX 9.0c
DirectX 9.0c
Placi video suportate: AGP 8x sau PCI Express
* ATI(r) Radeon(r) X800 sau superior
* nVidia(r) GeForce(r) 6600 GT sau superior
cu Shadermodel 2.0 si Hardware T&L
Nu este compatibil cu anumite IGP-uri, in special de laptop-uri.

Cerinte de sistem recomandate:

Procesor: AMD(r) Athlon 64 x2 4800+ sau Intel(r) Core2 2GHz ori mai bun
Memorie RAM: 2048 MB

ATI(r) Radeon(r) 3850 sau superior

nVidia(r) GeForce(r) 8800GT sau superior

Descarcare: http://www.ferrari.com/English/Community/Ferrari_Virtual_Race/Pages/Game_home.aspx
Dimensiune: kit ~75MB/ instalat ~190 MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

3 comentarii

  1. Ador Ferrariurile sunt cele mai fumoase masini din lume parca sunt rupte dintrun vis..,,//am luat si jocul cu ele Ferrari Vrtual Race dar ma intreb de ce nu are si Ferrari California ador masina asta California si Fiorano suunt marcile mele preferate

Comentariile sunt închise.