FileASSASSIN – Sterge fisierele blocate

Daca ati dorit sa stergeti un fisier si ati primit un mesaj de genul: „Cannot delete file: Access is denied.”, „Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use.”, „The source or destination file may be in use.”, „The file is in use by another program or user.”, atunci cel mai probabil fisierul este blocat de un proces si nu vi se permite sa il stergeti.
FileASSASSIN a fost conceput pentru a sterge fisierele ce apartin unor virusi , spyware si in general malware, care sunt blocate de procese in executie, dar poate fi folosit pentru orice fisier mai dificil. Aceasta aplicatie inchide procesele care tin fisierul blocat, descarca modulele, si apoi sterg fisierul in cauza.

Interfata este simpla si intuitiva, voi trebuie doar sa indicati fisierul pe care doriti sa il stergeti, bifati optiunile pe care le doriti si totul se rezolva cu un click pe Execute.

Atentie la fisierele de sistem, documentati-va innainte de a sterge ceva. O alta aplicatie asemanatoare, care se integreaza si in meniul contextual de de la Explorer este Unlocker.

Pagina web: http://www.malwarebytes.org/fileassassin.php
Descarcare:
http://www.malwarebytes.org/fa-setup.exe
Dimensiune: ~200 Kb

Trimite articolul și prietenilor tăi!

13 comentarii

  1. imediat dupa ce dau RUN primesc mesajul: Error launching installer. Ce vrea sa insemne aceasta?

  2. am un multi dvd r/rw LG si nu mai vrea sa ma lase sa copiez pe hard de pe dvd si apare mesajul ”cannot copy:access is denied,make sure the disk is not full or write protected and the file is not currently in use” cand vreau sa copiez.
    ma puteti ajuta?
    unitatea este pe secondary master

Comentariile sunt închise.