Meniu Închide

Firefox addons – Cateva extensii care merita

Pentru cei care utilizeaza Mozilla Firefox, o sa prezint in cele ce urmeaza cateva extensii care completeaza capacitatile acestui browser.
Daca doriti sa aflati informatii despre starea vremii, exista ForecastFox; avantajul utilizarii acestui addon e, fata de alte widget-uri sau programe, ca se gasesc informatii si pentru orase sau localitati mai mici. Informatiile sunt afisare in status bar-ul firefox-ului. Daca aveti Firefox-ul instalat in limba romana, informatiile despre vreme sunt in romana.


No Squint este un add-on util pentru cei care folosesc rezolutii mari la monitoare, si la care implicit textul devine mic si obositor pentru ochi. Cu No Squint puteti seta un nivel de zoom implicit pentru pagini, fie doar pentru text fie pentru tot continutul paginii, dar puteti face si setari individuale pentru fiecare site. Acest add-on afiseaza in statusbar-ul firefox-ului nivelul curent de zoom.


FEBE este un alt addon, insa care se ocupa cu backup-ul tuturor setarilor: bookmark-uri, addon-uri.. samd. Are si functie de reminder la x zile de la ultimul back-up, si chiar poate face backup automat.

Alte articole interesante pentru tine

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *