Meniu Închide

Foxit PDF Reader – Alternatiava la Acrobat Reader

Acrobat Reader a devenit in timp o aplicatie greoaie, cu multe functii pe care putini le folosesc, de aceea in acest articol voi scrie despre Foxit PDF Reader, o aplicatie care se descurca foarte bine la afisarea pdf-urilor, si asta ocupand putine resurse si cu viteza sporita (se incarca aproape fara delay).
Interfata este simpla si aerisita, iar barele de unelte sunt “echipate” cu functii uzuale, zoom, grab/text, next page, fiind..

Prea multe nu sunt de spus, insa ca functii deosebite, F PDF R va permite sa lasati comentarii “pe document”, in rest e ceea ce trebuie sa fie si anume PDF Reader si isi face foarte bine datoria.
Trebuie spus ca programul afiseaza o mica reclama la alte produse ale Foxit insa nu e suparatoare.

Alte articole interesante pentru tine

7 Comments

 1. Valigw

  Datorita recomandarii tale folosesc si eu acest program de mai mult timp, sunt multumit de el, mi-am instalat varianta in limba romana.
  Pentru cei care au probleme cu varianta in limba romana, gasiti solutia aici:

  Multumesc Alex !
  Nu vreau sa te “perii” dar ceea ce faci m-a determinat sa recomand site-ul tau mai multor cunoscuti care au nevoie de ajutor in domeniul IT.

  • Alexandru

   Da, se poate seta din meniul Language. Partea mai putin buna e ca suportul pentru limba romana nu vine in pachetul standard, de aceea aplicatia va incerca sa isi faca o mica actualizare, care la mine n-a functionat. Poate tu vei avea succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *