Free Studio – Pachet utilitare gratuite

FreeStudio este o suită gratuită, un pachet cu software necesar oricărui utilizator de PC. Conține programe pentru conversie, pentru ardere și pentru editare audio și video. O categorie, spun eu, specială este dedicată videoclipurilor de pe Youtube – Free YouTube Download, Free YouTube to MP3 Converter, Free YouTube to iPod and PSP Converter, Free YouTube to iPhone Converter, Free YouTube Uploader.

Descărcare – Free YouTube Download

Dimensiune – 5.8 MBfreeyoutubedownloader

Numele programului este sugestiv și nu mai explic ce face. După instalare tot ce trebuie să faci este să copiezi link-ul videoclipului pe care vrei sa îl descarci și să îl lipești în primul câmp din fereastra programului. La latitudinea ta rămâne destinația și numele fișierului descărcat. Free YouTube Download permite descărcarea fișierelor în formatele: MP4-HD, MP4-HQ, AVI-HD, AVI-HQ sau FLV.

Descărcare – Free YouTube to MP3 Converter

Dimensiune – 5.7 MB

Poate preferatul meu din acest pachet oferit de www.dvdvideosoft.com este Free YouTube to MP3 Converter. Mi-a plăcut coloana sonora dintr-un clip și pur și simplu o descarcă acest program. Procedeul este acelasi ca la Free YouTube Download. Formatele in care salvează: 3 versiuni de MP3 ( în funcție de calitatea audio) și WAV.

mp3converter

Descărcare – Free YouTube Uploader

Dimensiune – 6.7

Am cochetat tot timpul cu ideea de a avea un progrămel pentru orice fac în online ( din TweetDeck scriu pe twitter, cu Windows Live Writer pe bloguri, prin utorrent trimit prietenilor documente) iar Free YouTube Uploader nu putea să îmi lipsească. Deși nu încarc prea multe clipuri pe Youtube, când o fac prefer să termin cât mai repede – pentru astaDe aceea folosesc Free YouTube Uploader. Tot ce trebuie să faci e să te loghezi cu contul de Youtube, să selectezi filmulețul, să îi dai un nume, niște cuvinte cheie și o descriere și să selectezi categoria din care face parte.

uploader

Acum voi trece la câteva programe din categoria conversie audio/video.

Descărcare –  Free Video to DVD Converter

Dimensiune – 9.1 Mb

Știi ce formate suportă DVD playerul tău? Eu unul am avut probleme și nici acum nu știu exact ce suportă, dar Free Video to DVD Converter creează filmul în format DVD. Pe lângă munca de conversie pe care o face, în cazul în care pe unitatea optică sunt scrise mai multe fișiere video programul creează un meniu ușor de folosit.

mp3converter

Descărcare – Free Video to Flash Converter

Dimensiune – 10.7 Mb

Poate transforma formatele *.avi, *.mpeg, *.mpg, *.mp4, *.m4v, *.wmv, *.asf, *.mov, *.qt, *.3gp, *.3g2, *.dvr-ms. ,*.swf files. Așadar cam toate formatele într-un singur utilitar. Modalitatea de folosire a programului este asemănătoare cu celelalte programe din suită, de aceea nu voi intra în detalii. Totuși are un avantaj – permite modificarea înălțimii și a lățimii, a numărului de cadre pe secundă etc.

Free Video Dub și Free Audio Dub intră în categoria editare audio/video și sunt cele mai simple 2 programe axate pe acest subiect. nu oferă opțiuni avansate, ba chiar lipsesc cu desăvârșire, dar dacă vrei doar să tai o parte dintr-un clip sau o melodie e o metodă de luat în calcul.

Toate cele 20 programe conținute de FreeStudio pot fi descărcate individual de la www.dvdvideosoft.com sau ca suită de aici.

Ce avantaje au aceste programe? Sunt simplu de folosit, nu te încurcă cu multe opțiuni, sunt gratuite și nu conțin niciun fel de adware.

Trimite articolul și prietenilor tăi!

2 comentarii

  1. am folosit FreeStudio pe vista shi am fost foarte multumit…acum lam scos shi pe win7 shi is shi mai multzumit…mai ales ca unele melodii nu le puteam schimba detaliile (titlu,autor,albume) de la proprietatzi….isa cu FreeStudio am reushit…pt. cei care iou mult muzica de pe YouTube shi nu numai, merita incercat…;)

    PS:Foarte bun siteul…nu sunt multe la fel…nice work…

Comentariile sunt închise.