Gaseste DLL-urile lipsa – DLL-files.com

Recent am avut mici dificultati cu o aplicatie care mi-a zis ca nu gaseste un DLL. Tot cautand am gasit un site bine structurat care ofera informatii despre DLL-uri uzuale si care ofera si posibilitatea descarcarii acestora; site-ul este DLL-files.com.

Un DLL este o librarie de date, fara de care aplicatiile nu ruleaza sau ruleaza necorespunzator.
Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

  1. Imi apare in pag de start anuntul: nu se gaseste modulul TBHostSuport.dll…..ce pot face?..Il gasesc in Seit-ul de mai sus?..Se pare ca eu l-am sters din greseala nestiind prin fisiere ce e cu el..
    de unde ne-ai dat tu sa incarcam treb sa platim…32 e,,,.e cam..ceva Free nu ai gasit?
    dll-files.com Ma pune sa scanez Pc-ul meu apoi cand sa indepartez greselile imi zice sa ma inteegistrez. Inregistrat nu vreau…Ca mie frica…tu ce sppui? Si nu mai porneste pag de Maill-Yahoo..ca inainte.pina nu dau clik pe simbol…o avea vreo legatura?

  2. Buna ,ma tot chinui sa instalez o multifuncionala HP pe un calculator cu Windows XP si imi apare o eroare ceva legat de doua DLL-uri.Oare daca intru si caut pe site-ul DLL-files.com ce-mi lipseste o sa reusesc sa o instalez?Vreau sa specific ca nu sunt experta in calculatoare dar incerc cat de cat sa rezolv micile probleme.Sau asta este o problema mare?! 🙂

  3. Exista si astfel de programe gratuite? Am vazut ca exista descarcarea dll-urilor lipsa, dar nu stiu unde si cum sa le pun.

Comentariile sunt închise.