Ge.tt – Trimite ușor fișiere de maxim 2 GB

 

Acum ceva vreme am prezentat în articolul 10 Site-uri pentru transfer de fișiere mari câteva servicii de găzduire fișiere, însă de curând am descoperit Ge.tt, un serviciu similar care sunt convins că o să vă placă.

 

Ge.tt este un serviciu foarte util și ușor de folosit prin intermediul căruia se pot trimite prin Internet fără bătăi de cap fișiere cu dimensiuni de până la 2GB. Este util dacă doriți să trimiteți rapid fișiere de mari dimensiuni, sau dacă dorți să eliberați temporar puțin spațiu de pe hard disk. Interfața este simplă și intuitivă, link-ul de descărcare este dezvăluit chiar înainte să se finalizeze urcarea fișierului pe server, și este activ încă 30 de zile de la ultima descărcare. Se pot urca fișiere multiple în același timp, iar mai departe vă las să îl descoperiți singuri. 🙂

Trimite articolul și prietenilor tăi!

11 comentarii

 1. Tot in urma recomandarilor tale, am folosit cateva.
  Insa acum m-ai facut curios cu acest program, sunt direct interesat, fratele meu e in SUA, nasul in Germania, si tot asa …
  Multumesc de informatie si dupa ce testez, promit sa vin cu, comentarii.

 2. Foarte fain serviciul!
  Eram fan convins al transfer.ro, da’ acum „migrez” la Ge.tt !!! 😉
  Keep up the good work Alex!

 3. super !
  bravo, Alex, ai mai „comis-o” odata cu un articol extrem de util. 😀

 4. Sendoid.com cred ca ar fi o optiune chiar mai buna decat Ge.tt , mai ales ca nu exista limita la marimea fisierului de trimis si mai au si un client de desktop pentru asta iar viteza de transfer e foarte buna.

 5. Fain! Desi ma obisnuisem pana acum cu la fel de incapatorul (2GB) WeTransfer, vad ca Ge.tt e mai flexibil. Multam de pont, o sa il incerc sa vad cum se comporta.

 6. Super bun serviciul. Eu mereu când vroiam să trimit fișiere mari, trebuia să deschid xampp-ul, să pornesc apache-ul, să dezactivez eset (firewall), în cazul în care aveam router era și mai complicat cu portul 80, să copii fișierul în htdocs, etc.
  Și viteza prin apache, nu știu de ce, dar era de max 3-4 mb/s, chiar dacă oamenii erau pe aceeași rețea metropolitană (3 blocuri distanță)

  Am încercat ge.tt. Pot spune că e genial! Mi se pare genială faza cu „download while uploading”.
  Și are viteze mărișoare pentru un serviciu gratis de trimitere fișiere (up/down), mai ales că are și 2 gb max file size.

  Norocul meu c-am intrat azi pe facebook să citesc știrea asta 😛

Comentariile sunt închise.