Cum sa iti optimizezi conexiunea de Internet

M-am gandit sa detaliez un pic pe ideea de testare si optimizare a vitezei conexiunii  Internet si in cele ce urmeaza puteti urmari o prezentare video ce are roul de a va ajuta in folosirea la maxim a benzii conexiunii voastre de Internet.

Pentru inceput veti rula de cateva ori un test pentru a afla cat de mare este banda si apoi folosind o aplicatie ce vine cu Advanced System Care (Firefox TCP Optimizer) veti configura protocolul TCP si browserul (daca folositi Firefox) incat banda sa fie utilizata corespunzator.

Prezentarea video:

Resurse necesare:

Pagina de testare a vitezei de internet (alta decat in tutorial,pagina din tutorial nu mai exista)

Advanced System Care


Trimite articolul și prietenilor tăi!

6 comentarii

 1. „Pagina de testare a vitezei de internet” nu functioneaza ; ??? inainte era ok ; ????

 2. O mica precizare gramaticala si sper sa nu te superi ca ti-o spun. „Precis” nu are grad de comparatie…deci nu poti spune „mai precisa”. Asta pentru o mai buna comunicare. Cu respect.

  • Da, ai dreptate, cred ca e mai mult un tic verbal pentru mine.
   Insa daca stam sa ne gandim la precizie (PRECÍZIE, precizii, s.f. 1. Faptul de a fi precis, calitatea de a măsura, de a determina sau de a indica precis; exactitate. ♢ Loc. adj. De precizie = (despre aparate de măsură) foarte exact. ♦ Eroare maximă care se admite la efectuarea unui calcul, a unei măsurări, a unui produs), ca o functie de eroarea de masurare, cred ca in cazul unor dispozitive cu erori de masurare diferite am putea sustine ca unul este „mai precis” decat altul. Deci cred ca putem spune ca o metoda e „mai precisa” decat alta.
   Daca stau bine si ma gandesc, aparatele de masura sunt impartite in clase de precizie.. deci unele au o precizie mai mare decat altele, adica ar fi „mai precise”. Sau poate era mai corect ca aparatele sa fie impartite in clase de eroare.. nu stiu. E discutabil. Cred ca limbajul „tehnic” este putin diferit de cel „literar”. In cele din urma sper ca s-a inteles ce am vrut sa zic, si cred ca pe viitor o sa evit formularea.
   Multam de observatie.

 3. Sal, de ce nu incerci sa testezi viteza si pe vitezamea.ro, eu zik k e mai bun, incearca si spunemi ce parere ai. baftaaaa;)

Comentariile sunt închise.