HTC Desire 500 disponibil din august 2013 în România

htcdesire500

HTC lansează în Europa HTC Desire 500, urmând ca în România să fie disponibil începând din luna august. HTC Desire 500 beneficiază de o cameră deosebită cu Video Highlights şi procesor quad-core. Telefonul va dispune de suport single și dual SIM pe piaţa locală.

Desire 500 este un model puternic din gama de mijloc, ce dispune de un procesor quad-core HTC BlinkFeed şi Video Highlights (funcţie ce creează montaje video de 30 de secunde utilizând imaginile din galerii). Telefonul va fi disponibil în variantele negru (Lacquer Black) şi albastru (Glacier Blue), ce oferă un aspect elegant şi sofisticat.

Peter Chou, CEO HTC Corporation: “Gama Desire a devenit renumită pentru că a adus constant o experienţă mobilă premium pentru toate tipurile de public. Desire 500 e un produs pentru persoane aflate mereu în mişcare, permite multitasking, live streaming de informaţii interesante şi integrează o cameră excelentă, ce păstrează vii toate momentele esenţiale ale vieţii fiecăruia.”

HTC Desire 500 aduce interfaţa BlinkFeed şi pe această gamă. Prin intemediul său, ecranul de pornire este transformat într-un flux live de informaţii ce poate fi personalizat. HTC BlinkFeed este afişat pe un ecran de 4,3 inci, iar prin agregarea fluxurilor de ştiri şi actualizărilor din reţelele sociale, utilizatorul are mereu la dispoziție cel mai nou conţinut.

Surprinde şi partajează fiecare moment cu ajutorul camerei de 8 MP de pe Desire 500, care, împreună cu procesorul de imagine dedicat HTC ImageChip, creează imagini şi clipuri video HD spectaculoase. Camera frontală de 1,6 MP uşurează, de asemenea, realizarea autoportretelor.

Video Highlights schimbă pentru totdeauna modul în care partajăm momentele speciale prin îmbinarea automată a fotografiilor cu clipurile înregistrate cu ocazia unui eveniment. Acestea sunt grupate într-o galerie, prin compilarea într-un montaj de 30 de secunde, căruia i se poate adăuga muzică în funcţie de una dintre cele şase teme alese.

Lucrând cu editori de sunet profesionişti, tranziţiile imaginilor între teme beneficiază sunt sincronizate cu tempo-ul melodiei, pentru a crea uşor, fără efort, un rezultat final de calitate profesională.

Trimite articolul și prietenilor tăi!