HTC One SV, un nou model din seria HTC One

HTC anunță astăzi One SV, cel mai nou model din seria One. Noul model combină viteza crescută 4G LTE, o cameră foto de 5 megapixeli și sunetul Beats cu design-ul de calitate. Telefonul ruleaza HTC Sense™ 4 cu sistemul de operare Android™ ICS, special pentru utilizatorii care doresc un smartphone care poate ține pasul cu programul lor zilnic încărcat.

Peter Chou, CEO al HTC Corporation: “HTC One SV anunță noua generație de smartphone performant și cu viteză extraordinară de intenet mobil. Suntem încântați să contribuim la răspândirea rețelelor 4G LTE la nivel mondial, prin modele care le permit utilizatorilor noștri să se bucure de navigare web, streaming de filme și radio pe internet, mai rapid și fără probleme ca niciodată.”

Dotările sunt pe măsură: procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1,2 GHz, ecran tactil super LCD-2 de 4,3 inci, cameră foto principală cu senzor iluminat din spate și rezoluție de 5 megapixeli, sistem optic f/2.0 și beneficiind de tehnologii precum Panorama și înregistrare video HD 1080p. La toate acestea se adaugă și sunetul Beats Audio™ și  camera frontală de 1,6 megapixeli, BSI, și cu sistem optic f/2.2 .

HTC One SV va fi disponibil in EMEA din decembrie 2012.

Trimite articolul și prietenilor tăi!