Internet Explorer 8

De curand a aparut versiunea 8 finala pentru Internet Explorer. Va recomand sa il instalati (e gratuit si nu necesita validarea sistemului de operare) chiar daca folositi si alt browser, din motive de securitate.

internet-explorer8

Interfata este in mare parte la fel ca a Internet Explorer 7, schimbarile au aparut la capitoul securitate si functionalitate. Cateva dintre imbunatatirle pe care le-a primit in ultima versiune: gruparea tab-urilor(si colorarea acestora), cautare imbunatatita, semne de carte pentru elementele unei pagini, securitate de asemenea imbunatatita, rularea in mod de compatibilitate (pentru afisarea corecta a unor pagini)…

Eu raman cu Firefox datorita extensiilor pe care le suporta.

Descarcare: Filehippo
Dimensiune: ~8MB
Trimite articolul și prietenilor tăi!

9 comentarii

  1. IE-u asta pare sa devina din ce in ce mai prost. Pe vista nici nu merge sa se duca sageata la mouse automat in casuta de dialog

  2. E bine sa aveti si IE. De ce? Poate dati de pagini web care recomanda si merg numai cu IE. De ex. pina acum 2-3 ani sit-ul BCR( banca comerciala romana) putea fii accesat cu orice browser dar numai cu IE6 puteai sa te loghezi si sa folosesti e-banking.

  3. Eu l-am dezinstalat…m-am descotorosit de internet explorer/windows messenger/firewall-ul din windows/windows media plaier prin metode mai putin ortodoxe ce-i drept dar am reusit sa scap de ele!! Asta fac mereu la reinstal de windows,ma descotorosesc de cele de mai sus!

  4. Oricum ar fi, va recomand sa il aveti instalat din motive de securitate. Am constatat ca destui vizitatori de-ai blogului folosesc internet explorer 5 – 6, ceea ce inseamna ca sunt vulnerabili la tot felul de exploituri..

  5. Tot Firefox e baza , IE sa mai astepte si cred ca tot nu va fi folosit 😀

  6. Era sa zic ceva despre Explorer 8 dar ma abtin…Internet Explorer 8 este a fost si va ramane cel mai jalnic browser din istoria oemnirii atat la categoria securitate cat si la cateogoria rapiditate!

Comentariile sunt închise.