IObit Smart Defrag – Defragmentare Hard Disk

IObit Smart Defrag este o aplicatie pentru defragmentarea hard disk-ului, si poate realiza pe langa defragmentarea obisnuita o defragmentare automata (cand nu este folosit calculatorul), sau o defragmentare programata (saptamanal, lunar, etc..).

Mai jos am atasat o prezentare video:

  1. Cum descarcam si instalam IObit Smart Defrag:
  2. Prezentarea unor setari (schimbarea interfetei in limba romana, pornire automata..etc) si a functiilor principale (defragmentare obisnuita, defragmentare  automata, defragmentare programata, configurare defragmentare programata):

Pagina Web & Descarcare: http://www.iobit.com/iobitsmartdefrag.html

Dimensiune: 2.45MB

Trimite articolul și prietenilor tăi!

5 comentarii

  1. BRAVO SUNTETI CEI MAI TARI, DESI NU EXCELEZ IN ACEST DOMENIU, AM INVATAT MULTE DE LA VOI SI TIN SA VA MULTUMESC PE ACEASTA CALE

  2. mie nu-mi plac de nici o culoare produsele de la Iobit…nu stiu de ce…poate ca desi sunt free sunt prea blin bling…stufoase…si cam da urat!!! Adik nu stiu…am testat si eu acum cateva zile acest tool de defragmentat si nu mi-a placut deloc…cand dai analize ti le arata ca vai domle e defragmentat…ok dai defragmentare si dupa cateva minute iti arata acelasi grafic doar ca cubuletele(clusterele) nu mai sunt rosii sunt colorate albastru…si in aceeasi pozitie….nu misca nimic…doar se face ca defragmenteaza! Pe cand alta viata cu O&O cand ai dat defragemtare space apai space iti face frate! Ti le aseaza in asa fel ca nu mai raman spatii goale intre cubuletele din grafica…sincer pana si defragu din windows face treaba mai buna ca Iobit asta…mai degraba as prefera Defragler decat Iobit.Parerea mea?e varza!

  3. Este un program atractiv la prima vedere,cu aplicatii in lb. romana ,sper sa-si faca treaba asa cum asteptam de la el,adica bine!L-am descarcat si eu si sper sa-mi fie de folos! Numai bine si tineti-o tot asa!!!

Comentariile sunt închise.