Meniu Închide

Java 7 Update 11 – Actualizare critică de securitate (și virusul Poliția Română)

java_logo

Săptămâna trecută a fost descoperită o vulnerabilitate în Java Runtime Environment, un plugin prezent pe mai mult de 850 de milioane de calculatoare.

Practic, exploit-ul zero-day prezent în Java 7 Update 10 permite hackerilor să preia controlul PC-urilor, Mac-urilor sau calculatoarelor cu Linux ce rulează Java.

Această vulnerabilitate a fost folosită pentru a răspândi atacuri informatice de tip ransomware, cum este și virusul Poliția Română.

Pentru că nu a existat o soluție, în primă fază s-a recomandat dezactivarea Java din browser. Acum însă, există o nouă versiune de Java Runtime Environment ce rezolvă în mare problemele și poate fi descărcată de mai jos:

 

Descarcă Java 7 Update 11

 

11 Comments

  1. calipso

    Salut tuturor.Stie cineva un link,un tracker,un torrent de unde as putea sa ma infectez cu virusul Politia Romana?
    Vreau sa fac un test pe PC meu.M-am chinuit aproape 1 ora sa iau acest virus si nu reusesc.Cei care v-ati pricopsit cu acest virus va rog frumos sa-mi spune-ti si mie pe ce site-uri ati navigat sau ce softuri ati instalat.Va multumesc.

  2. Cutza

    Am incercat sa descarc si nu merge deoarece sunt avertizat ca am ceva virusi m sau v ,recunosc ca am un zombi de pc, cind aveam java instalat ca lumea ma bucuram de oarece viteza.Trebuie sa recunosc ca de cind m-am dat pe mina ofice 365 si google instant merg cu caruta pe net.Hai Java!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *