LG lansează noile televizoare Cinema 3D Smart TV

LG a lansat în România noua serie de televizoare Cinema 3D Smart TV, care include modele cu performanţe extraordinare (ecran IPS performant şi de tehnologia Nano Full LED) și care se diferenţiază printr-un design extrem de atrăgător.

“Ne aflăm la începutul revoluţiei 3D şi Smart Tv, iar angajamentul LG este acela de a

demonstra consumatorilor că aceste tehnologii reprezintă cu adevărat viitorul,” a declarat Ioana Cristescu – Senior Marketing Manager LG Electronics România. “Considerăm că prin conectarea la internet, televizorul îşi schimbă treptat modul de utilizare, devenind centrul entertainmentului în locuinţele consumatorilor care doresc să ţină pasul cu tehnologia de vârf.”

Design LG LM760
Design LG LM760

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV oferă consumatorilor  interfaţă actualizată, cu un design nou, care permite accesul mai facil la conţinut şi posibilităţi multiple de personalizare. De-a lungul anilor precedenţi,  LG a îmbunătăţit permanent platforma Smart TV prin adăugarea a peste 1200 de aplicaţii şi servicii de conţinut premium. Mai mult, platformei LG Smart TV i-a fost integrată funcţia de căutare pentru a permite accesul mai rapid şi mai uşor la acest conţinut.

“În luna mai a acestui an am oferit disponibilitatea pe televizoarele LG SMART TV a unei aplicaţii locale, creată în colaborare cu cel mai important site românesc de cinematografie, Cinemagia.ro. Această aplicaţie va fi prezentă în meniul premium şi va oferi  informaţii despre programul cinematografelor şi al posturilor TV, dar şi trailere ale filmelor care vor putea fi vizionate pe ecranul televizorului pentru o experienţă spectaculoasă.

Noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV include ochelarii Cinema 3D de ultimă generaţie, cu un nou design, cu o greutate redusă, fără baterii şi economici, pentru un confort sporit în timpul vizionării.

În lunile următoare vom adăuga pe platforma LG Smart TV conţinut local suplimentar pentru a răspunde exigenţelor consumatorilor români,” a adăugat Ioana Cristescu.

Bazată pe teoria tehnologiei 3D, Dual Play este soluţia pentru o experienţă absolută pentru pasionaţii de jocuri video. Cu ajutorul funcţiei Dual Play şi al ochelarilor speciali Dual Play, pasionaţii de jocuri pot vedea două imagini complet diferite, spre deosebire de tradiţionalul ecran divizat.

LG Dual Play Smart TV
LG Dual Play Smart TV

În plus, noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV încorporează funcţia specifică de conversie 2D în 3D, care oferă posibilitatea de acces nelimitat la orice tip de conţinut 3D. În acelaşi timp, utilizatorii pot accesa filme şi jocuri 3D din aplicaţia 3D World prezentă în zona de aplicatii pe toate televizoarele care detin platforma Smart TV.

Prin noua serie de televizoare LG Cinema 3D Smart TV, LG urmăreşte să ofere consumatorilor cea mai spectaculoasă experienţă de vizionare.

Trimite articolul și prietenilor tăi!