LG G3 lansat în România

LG a lansat astăzi în România noul G3, un smartphone hi-end ce aduce un design îmbunătățit și o serie de funcții noi față de versiunile anterioare.

Lansarea a avut loc în restaurantul Tapo din București, în prezența unor jurnaliști și bloggeri. Gazdele evenimentului au fost George Buhnici, prezentatorul emisiunii iLikeIT și James Marshall, Head of Product Marketing European Mobile Communications, LG Electronics, care a avut o prezentare cuprinzătoare despre noutățile pe care le aduce LG G3.

Prezentatori lansare LG G3

Funcții noi și îmbunătățiri

LG G3 se remarcă în primul rând printr-un design elegant și simplu dar și prin calitatea construcției. Deși forma carcasei aduce un pic a HTC One se diferențiază prin lipsa butoanelor de pe margini și linii care amintesc de vechile modele din seria G.

LG G3

Display-ul de 5,5 inch are o rezoluție Quad HD de 2560×1440 pixeli, cu o densitate de 538 pixeli pe inch. Asta înseamnă că ecranul lui LG G3 va afișa imagini foarte clare pe display-ul generos, iar montura foarte aproape de marginea carcasei păstrează reduse dimensiunile telefonului, făcându-l ușor de ținut în mână.

LG G3 Display Presentare

Camera foto de 13 megapixeli vine cu un sistem de focalizare cu laser, telefonul reușind astfel să captureze imagini clare în mai puțin de 300 de milisecunde. Și sistemul de stabilizare a fost îmbunătățit și promite performanțe mai bune decât în cazul modelelor anterioare.

Am avut ocazia să testez camera în condiții de iluminare slabă și recunosc că am fost foarte plăcut surprins de calitatea imaginilor și rapiditatea focalizării.

LG G3 Kill Switch

Kill Switch sau posibilitatea de a dezactiva permanent telefonul de la distanță este o funcție nouă care îți permite să faci telefonul inutilizabil în cazul unui furt. Astfel, dacă îți este furat, odată dezactivat de la distanță prin Kill Switch telefonul nu va mai porni niciodată.

Această funcție are rolul de a face modelul mai neatractiv pentru hoți. Kill Switch se bazează pe o aplicație dezvoltată de McAfee, aplicație care poate localiza telefonul sau șterge datele de la distanță și care nu poate fi îndepărtată prin resoftare. Cumpărătorii G3 beneficiază de o licență de 6 ani pentru soluția dezvoltată de McAfee.

Sistemul de notificări a fost și el îmbunătățit, acum telefonul înștiințându-te într-un mod mai prietenos că nu ai returnat mesaje sau apeluri primite, ori că starea vremii e nefavorabilă și ar fi indicat să îți iei umbrela dacă ai de gând să ieși din casă.

Tastatura LG G3

Tastatura fost regândită pentru o eficiență și acuratețe mai mari în scriere, noua interfață îmbunătățind considerabil viteza de tastare, evitarea și corectarea greșelilor.

Preț și disponibilitate

LG G3 va fi disponibil în România din 15 iulie 2014 la prețuri de 2699RON pentru varianta de 16 GB și 2999 RON în cazul variantei cu 32 GB.

Galerie Foto

lansare-lg-g3-galerie

Trimite articolul și prietenilor tăi!